YesimPrvn Adkut bikaç gün sonra yeniden yaptır canım normalde 5 ve 5 in üstü değerler gebelik belirtisidir. İnşallah artış gösterir.
Aysingeldiislerdegisti Adkut çok umutlandırmak istemem ama benim adeti üç gün geçmesine rağmen sıfırdı kanda hemde 1hafta sonra 74 çıktı senin ki daha umut vadedici 😊 inşallah yükselir
Beyazlale Adkut benimde adetime dort gun varken 4.47 cikti sizde hamilr olabilirsiniz gecikme olunca tekrar kan testi yapmakta fayda var canim
Busracetin Adkut ignenin etkisi gecmemistir henuz canim , forumda cok ko nusuldu bu mevzu bi oku diger yazilanlari da , en garanti igneden ortalama 14 gun sonraki değerin , insallah yükselir birkac gun daha bekle mutlaka 🌺
Ymrszn Beyazlale merhaba. Beni de 5 gün kala 3.35 çıktı yarın adet günüm. Bu gece belirti gösterir normalde gecesinde oluyorum umarım olmam😇 sizce bende de gebelik olabilir mi? Zaman geçmiyor resmen gecikeyim diye dua ediyorum 🤭
Beyazlale Ymrszn bende gunu gunune oluyodum canim doktor gebeligi ogrenir ogrenmez gel demisti ilac basliycakti o yuzden hemen ogrenmek istiyordum dort gun kala yaptim 4.47 cikti adet gunu yaptim 150 cikti canim. Yani olabilir yarin eğer aksama kadar olmassan kan testi yaptirabilirsin cunku benimde günüm hiç sasmazdi 😊 insallah hayirli haberlrr alirsin
Ymrszn Beyazlale aayy hadi inşallah. Bir yandan adet olacak gibi hissediyorum psikolojik mi bilmiyorum. Beklemedeyim işte herkes gibi. Umarım bebeğimiz olur 😇
Enemel Adkut canm gebelik var inş bende çatlamadan 7 gün sonra 6.13 çıktı değerim bir hafta snra tekrar tahlil yaptım yükselmişti ☺️
Ezgikl Ymrszn ne zamandır deniyorsunuz. Bu ay başladık bizde sabırsızlıkla bekliyorum ama hemen olmayabilir de. Umarım bi daha ki sefere herşey güzel gider moralinizi bozmayın 🙏🏼