mirhaninannesi aynı şeyi yaşadım ilk gebeliğimde 40+0da sezeryan girdim ve sezeryan olacağımı sadece bi gün öncesinden öğrendim bende senin gibi çok üzüldüm hatta hastanede ağlayarak dolaştım kâğıtları vs hep ağlayarak imzaladım ayak üstü gören herkes beni teselli etti sen kafayı mı yedin normal yapmak istiyorsun normal çok zor ben 3 tane sezeryan doğurdum yine olsa yine sezeryan doğururdum diyen bi teyzeyle bile karşılaştım o halde çok kendimi normale hazırlamıştım psikolojik fizyolojik herşey yaptım ama İna bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyo aymı senin gibi bir gram bile sancı hissetmedim son güne kadar ve benimde sadece 1 cm açıklığım vardı ve kızım kordonunu boynuna dolamıştı öyle olunca suni sancıyla falan riske bile atmak istemedik direkt mecburi sezeyani tercih ettim şuan 3 aylık hamileyim yine olsa yine sezeryan yaparım diyodum ve öyle de yapıcam Allah’ın izniyle hayırlısıyla ben çok kolay atlattım çok şükür ilkinde darısı senin başına ve bu doğumunda yine benim başıma inşallah hiç korkma Allah’a sığın hayırlısı olsun sağlıkla gelsin önemli olan bu🤲🏻🤲🏻🤲🏻