Burcuss merhaba çok geçmiş olsun ben hastanedeyken bebeğim başka yere sevk oldu. Şuan 20 günü geride bıraktık çok şükür çok iyi durumda 🙏 Dr olabilecek bütün riskleri anlattı bize 10 bebekten 7sini kurtarabiliyoruz dedi. İlk 3 gün entubeydi yani ciğerleri gelişmediği için makinaya bağlıydı surfaktan dedgmz akciğerin ürettiği maddeyi dışardan verdiler ve daha sonra burundan normal oksijen almaya başladı snrada kendi akciğerleri ile nefes almaya başladi çok şükür. İlk günler kilo kaybı oluyor daha sonra yavaş yavaş alıyorlar 1390 Gr doğmuştu 1100e kadar geriledi bugün 1350gr anca gördü 🙈 damar yolundan serum verdiler aynı zamanda emme refleksi olmadığı için beslenme sondasıyla 3 ml anne sütü vermeye başladılar şuan 28 ml alıyor. Halka emmeye gecemedik daha çok minik 32-34 hafta arası emme refleksi anca gelişiyor. Bizim evimiz bebeğin olduğu hastaneye çok uzak aracımız yok onun için 3-4 gün arayla gidiyoruz 😓 sütümü sagip biriktirip götürüyoruz. İlk başlarda sdce kuvozun dışından bakip dönüyorduk smdi gittiğimde kucağıma alıyorum emzirmeye çalışıyorum. Çok şükür biz çok çabuk toparladık darısı size . Ama hala çıkmadı çünkü daha çok minik yaklaşık 2 kilo olunca ve evde kendi kendini idare edebilecek seviyeye gelince taburcu olucaz inşallah rabbim sabır versin. Kendini hiç üzme bebeğine bol bol dua et ihtiyacı olan o 🙏❤️