Elisa0110 Kızlar neyin nesi bu bulantı ve sırt bel ağrısı ara ara karnımın çeşitli yerlerine de ağrı girip çıkıyor kısa süreli ara ara da adet olacakmış gibi ağrı oluyor o da kısa süreli bilgisi olan var mı sancı mı çekiyorum ben midem de bulanıyor ☹️
Sevimlimom Elisa0110 bende de var mide bulantısı ama midemi üşüttüm ağrılarımda magnezyum dusuk çıktı acaba onunla ilgili mi doktora bugün gösterecegeim insallah
zeynepyldrm_07 Elisa0110 ara ara yaşarsın böyle doğuma kadar normaldir çok fazla kafaya takıp strese girme tetikler ağrılarını canım aynı dediğin durumu görümcem yaşıyor 🌸
hivdil Elisa0110 33+2 haftaligim bende de ağrı sertleşme adet olacak gibi his bel ağrısı arada bulantı mide ağrısından uyuyamıyorum geceleri ne deseniz var 🤧
tdrmss Elisa0110 bende burda bekleyeyim 34+6 bulantı dışında dediklerin bendede var gün içinde sıklıkla oluyor
Arenmoms 35+2 aynısı bende de var karnım sürekli sertleşiyor, bel ağrısı var sanki regl olacak gibi ara ara kasıklara batma oluyor bulantıda ara ara geliyor
Elisa0110 Arenmoms ara ara gelse de insan tedirgin oluyor. Ya da ben evham yapıyorum hemen doğuruyor muyum yoksa diyorum 😕🤭
galiye 33+5 bende yerimi alayım. Mide bulantısı dahil hepsi bende de oluyor. Doktorum mide bulantısı için gebelik reflüsünden kaynaklı dedi ağrı ve kasılmalar içinde yalancı gebelik sancıları dedi.
Elisa0110 Sevimlimom bende hastayım Bi kaç gündür ama hiç bu kadar midem bulanmamıştı. Bende söyleyim doktora magnezyum kullanmıyorum hiç
Sevimlimom Elisa0110 ben iki aydır kullanıyorum enabizdan baktım dusuk çıkmış doktora gideceğim şimdi söyleyim bu aralar da bacaklarım yürümeden halsiz dusuyo elim ayağım dokuluyo
galiye Elisa0110 doktoruna şikayetlerini belirt canım reflü için renne ya da gaviscon verir kasılmaların içinde magnezyum verir. Ama korkma ara ara kasılmalar ve sancılar normal
Elisa0110 zeynepyldrm_07 aslında sakindim ama böyle bir an da olunca insan tedirgin oluyor ister istemez ☹️
zeynepyldrm_07 Elisa0110 öyle tabi aşko sen gönlünü ferah tut sıkıntı yapma bebişte içerde stres olur çünkü 🥺🫶🏻
ikizannesiiiiiiii Bende 32+5 gece yatamadım bulantıdan uzun zaman sonra İlk defa böyle oldum bende ağrım yok ama gece sık sık uyandım bulantıdan hal devam ediyor
Elisa0110 ikizannesiiiiiiii bnm de uzun zamandır bulantım yoktu. Afedersin kusucam sandım hatta Bi an titreme geldi sonra uyumuşum ☹️