kurkmantosuzmadonna Hatice_00 Allah yardımcın olsun canım çok dikkatli olmak gerekiyor. Benimki de 14 aylık olacak canım.
ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna kız bu kadar aktif olduğuma bakmayın kafam dolu fazla takip edemiyorum
kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ haklısın valla. Çocuklardan yorgunluktan bildiğimizi unutuyoruz
beautiful_ kurkmantosuzmadonna peki bu zamandir herkesin seni farketmemeesi 😂😂 ama ben hemen anlamıştım 😂😂
kurkmantosuzmadonna beautiful_ bir de şey yapıyordum mesela bizim kızlarla yorumlaşırken onlarla ilgili bir şey yazınca. Kız sen kimsin beni böyle tanıyorsun falan yazıyorlardı. 😂 Birçoğu yorumlardan öğrendi.
beautiful_ kurkmantosuzmadonna hahaa çok komik bir muhabbet ya ben de seni takip edince ben böyle birini takip etmiyordum ki dedim sonra postlarına baktım sen olduğunu anladım 😂😂
tahamommy kurkmantosuzmadonna demek sen osun heee 😂 bende dedim bu madonna nerden çıktı birden böyle her konuya da hakim dkkejf
kurkmantosuzmadonna beautiful_ ay kız kimle o muhabbete girmiştim. Seni takip de ediyorum ama sen kimsin demişti . 🤣