Hatice_00 Pembekaloche diye biri vardı burda noldu ona haberi olan duyan gören var mı aklıma geldi birden
kurkmantosuzmadonna Hatice_00 aaa burdayım canım. Kullanıcı adımı değiştirdim. Teşekkür ederim merak etmişsin. 🥹🌸
suragungor Hatice_00 ayy canim sen gecen bir gonderide bana halimi hatrimi sordun yazdim ama gonderi kaldirilmis sanirim yayinlanmadi burdan yazayim dedim seni gorunce iyiyim bebise alistim cok sukur 2,5 aylik oldu bile sen nasilsin🌸
321duru123 kurkmantosuzmadonna niye değiştirdin sevdiğin bir cicegin adıydı diye hatırlıyorum sanki asla senin bu olacagin aklıma gelmezdi 😊
Hatice_00 kurkmantosuzmadonna forumun demirbaslarındandın sende göremeyince merak ettim 😅 bebiş nasıl
kurkmantosuzmadonna 321duru123 yaa evet doğru biliyorsun. Pembe ile başlayan birçok kullanıcı adı vardı. Araya kaynıyordu benimki de. 🥲
kurkmantosuzmadonna Hatice_00 ya teşekkür ederim canım. Sorma bebiş de ben de hastayız birkaç gündür. Salgından nasibimizi aldık biz de. Toparlanmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın canım ?
Hatice_00 kurkmantosuzmadonna her ay hasta oluyoruz bizde yeni atlattık kızım artık kıskanmaya başladı sürekli saplagi geçiriyor kardeşine 🤣
kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ kız postlarda denk gelmedin mi ? Kızlar sordu sen kimsin bizi bu kadar iyi tanıyorsun diye sjsjsjsj
ikiprensesannesi___ Hatice_00 evet ya kaç kere aklımdan geçti hatta geçen de bşr posta yazdım böyle ismi hatırlamıyorum ama büyük harflerle ismş yazılan biri vardı diye haha 😂😂
ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna kız bu kadar aktif olduğuma bakmayın kafam dolu fazla takip edemiyorum
Hatice_00 kurkmantosuzmadonna çok sıkıntılı geçiyor aman Allahım 🤦♀️ psikolojim bozuldu resmen sürekli vuruyor üstüne oturmaya çalışıyor senin bebiş kaç aylıktı
kurkmantosuzmadonna Hatice_00 Allah yardımcın olsun canım çok dikkatli olmak gerekiyor. Benimki de 14 aylık olacak canım.