bebekananas dilaradoyan polis Esra vardı onun fake olması beni bayağı şaşırtmıştı . Herkese hemen arıyorum ekipleri falan diyordu çok şaşırmıştım ona
kurkmantosuzmadonna dilaradoyan ben de öyle çok düşünmüştüm. Ona benzer yine var orda. Onu da unutamıyorum ben.
dilaradoyan Siyah2418 detay vermek istemedim. Evet o post bayağı eski. O zaman hamileydim o postu okuyup okuyup ağlıyordum rabbim hafifletmiştir inşallah acısını 🤲🏻
Siyah2418 dilaradoyan offff benimde hala aklimda komşunun çocuğundan suphelenmisti çok zor gerçekten Rabbim acısını hafifletsin inşallah şuan hayatı çok iyidir belki başka bebeği olmuştur
Havin49_ dilaradoyan soda içtim bebeğim erir mi iki çizgi ama nasıl koyu hamile miyim diye soruyor doktor ilaç vermiş gerek duymasa vermez zaten kullanayım mı diyor çok saçma postlar car
ikiprensesannesi___ dilaradoyan kessinlikle öyle valla iyi yapmış diyordum içimden ama anlattıkça gülme krizine giriyordum
Siyah2418 ikiprensesannesi___ post sahibi detay vermek istemedim demiş ama ayıp olur belki anlatmam birde hamileyiz yineden gündeme gelmesin bir bayanın bebeği vefat etmişti onu yazmıştı posta
dilaradoyan Siyah2418 yok estağfurullah ayıptan ziyade etkileyebilecek bir içerik. Hamile hamile şey olmasın 🫶🏻
AuraMomB Bir hanımefendi vardı doktor önerisinin altına sürekli aynı doktoru yazıyordu 🙄 adam zaten ünlü Bir de bana sürekli adımı soyadımı soruyordu doktorumuza happymomdan arkadaş buldum vs diye söylicem diyordu😂hemen engellendin 😂