kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ kız evet evet. Sofra çırptım balkondan ne var bunda falan diyordu. 😂
ikiprensesannesi___ dilaradoyan fantezi değil ruh hastalığıns girer artik o bide gece geç saatlerde süpürge çalıştırıp çamaşır makinesi çalıştırıp ses yaptıysam ne olmuş gibi bi şeylerde yazmıştı artik tam hatırlayamıyorum 😂
aslmoms dilaradoyan Çok özür dilerim. Affet beni. bunca yıllık kadın doğum hareket bilimi doktora üyesi olarak yanlış söylemiş bulundum 🥹🥹 Tahminlerimi artık düzgün yapacağım
dilaradoyan Almirolie çocuk fotoğrafları atan ay hatırlatma. Öyle derin silmişim ki görsellerin gerçek olma ihtimaline çok üzülmüştüm
Siyah2418 dilaradoyan ayy bu post yanlış hatırlamıyorsam çok çok çok eski çocuk yatağın arasında baş aşağı sıkışmış bulunuyordu demi
dilaradoyan Siyah2418 detay vermek istemedim. Evet o post bayağı eski. O zaman hamileydim o postu okuyup okuyup ağlıyordum rabbim hafifletmiştir inşallah acısını 🤲🏻
ikiprensesannesi___ dilaradoyan Allah’ım ya valla gerçek hayatta böyle insanların var olmaları can sıkıcı ya
ikiprensesannesi___ Bide sanırım o arkadaşımız hala burda kaynanasını ve görümcesini saçlarından tutup mermer merdivenlerden attım diye yazmıştı 😂😂kocasına da kapıyı kilitlemişti eve girmesin diye
kurkmantosuzmadonna dilaradoyan ben de öyle çok düşünmüştüm. Ona benzer yine var orda. Onu da unutamıyorum ben.