yektak 17 haftada kız dendi dönermi acaba hep erkek hissediyordum halada erkek hissediyorum özelde renklide baktı doktor
beyzcerii Beyazkanavice yanlış hatırlamıyorsam tam olarak 17. Hafta gibi tamamen oluşuyor özel bölgesi bir bebeğin
melisa_dfj Beyazkanavice bana da başta yüzde 80-90 kız dediler ondan sonra erkek çıktı canım değişebilir
reyyannihle Beyazkanavice bende 14 haftalıkken bacak arası boş %80 kız demişti daha sonra 17. Haftada erkek olduğunu öğrendim detaylıda da netleşti
ruyakb Beyazkanavice evet kesinlikle yapmayın 18.hafta bence en garantisi hatta alışveriş için detayları beklemek en güzeli bana da ders olmuş oldu
asmin_12 Beyazkanavice 15+3de %70kız dedi ama emin olmak için detaylıyı bekleyelim dedi anlamadım ki🤧
Melike3506 Beyazkanavice 12 de kıza benziyor denilip 15 de erkek olduğunu öğrendik bir daha da değişmedi. O haftalar daha erken haftalar yanılma olabilir
twobabymomm Beyazkanavice aynı haftada doktor kız dedi ama pozisyonu uygun değildi 16 da erkek dediler
hilalaselll4 Beyazkanavice bana da 14 haftalıkta çıkıntı olmasına rağmen kesin erkek demedi 🤣🤣olabilir dedi
yarencan11 Beyazkanavice aynı haftada aynı lafı bize kullandı okadar çok istiyorum ki oğlum olsun bir tane kızım var zaten tüplerimi bağlatcam umarım son kez birde erkek annesi olurum
Raana yarencan11 belli oldu mu sizin cinsiyet? Benim de bir kızım var,ikiz gebelik şuan,ikisi için de kız dedi,11 haftalık. Değişir mi acep bilmiyorum
yarencan11 Raana 13 haftada gitmiştim en son 1 ay sonra gel dedi haftaya çarşamba randevum netleşir diye düşünüyorum