Beyazkanavice 13+4 teyiz doktor bugün %80 kız bacak arasınsa bir şey görünmüyor dedi . Sizce değişir mi böyle olup değişen var mı ?
esranurmom Beyazkanavice değişebilirde haftası küçük henüz bana 12 haftalıkken erkek demişti 16 da kız dedi erkekten kıza döndü ama kızdan erkeğe dönen de çok oluyor gönlünüzden geçen olsun inşallah 🥲
Siyah2418 Beyazkanavice bende bugün gittim 13+5 çıktı ultrason da doktor kıza benziyor bacak arası boş dedi 🥲
Semilk05 Beyazkanavice 11-12 de özelde kız dediler 15 den sonra devlette erkek dendi detaylı da erkek kesinleşti
zelis_6034 esranurmom erkek denilio nasil degişiyo acaba doktor direk pipi gördüm dedi ama benim içımede kız doguyodu iki tane oglum var 🙃
ruyakb Cok yazdım buraya size de yazayım 😄 13te özelde yuzde 95 kız değiceğini düşünmüyorum dedi 16da özelde baska doktor kesin kız bacak arası boş dedi 18de yine aynı doktor kesin erkek diyip bir sürü pipi fotoğrafı verdi 🙄
ruyakb Beyazkanavice evet kesinlikle yapmayın 18.hafta bence en garantisi hatta alışveriş için detayları beklemek en güzeli bana da ders olmuş oldu
beyzcerii Beyazkanavice yanlış hatırlamıyorsam tam olarak 17. Hafta gibi tamamen oluşuyor özel bölgesi bir bebeğin
yagmurrana 12 ve 15te kız denildi. Sonraki kontrollerde ben unuttum sormayı, doktorlar da bir şey söylemedi. İçime kurt düştü son zamanlarda. Sonraki randevum haftaya ama ben dayanamıyorumm
Melahatnurr 18 haftalıkken özel kız dedi 33e kadar devlette hep kıza benziyor dedi 33 haftalıkken erkek olabilir dedi doktor ama Kordon da görebilirim dedi şimdi de büyüdü diye söylemiyorlar çocuk bacağına açmıyormuş en son gittiğimde geri kız dediler 39 haftalık oldum doğunca göreceğiz
adinsmom2 Beyazkanavice 13+5 net kız denildi 15kız 17kız 19da gittim kız denildi daha sanmam değişmez
ali_aybuke Beyazkanavice evet ilk hamileliğimde bana da kız demişti doktorum sonra ileri haftada detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrenmiştik 🫠