aslmoms beautiful_ Bir sonra ki kontrolü bekliyorum bakalım ne diyecek. Sata göre mi doüğurucammm gelişime göremiii kendi istediğime göremiiii 😁😁
aslmoms beautiful_ hahaha tamam haber edeceğim . Sende sancı arasında bana haber et dicemde boşver keyifle doğur sen 😁😁
beautiful_ aslmoms sezeryan sonrası nasıl geçiyor sende? Ben evde suyumu patlatıp hastaneye gitmiştim 😂
aslmoms beautiful_ Ben evde suyumu patlatıp hastaneye gitmiştim 😂 ay ne bilem bende dedim buda oluyor galiba 😁😁😁
ikincibebek2 37+3ten selamlar 🥰 normalde bu cuma sezeryana alacaktı doktor ama biz bı sonraki cuma olan 24 nisanda olsun dedik Büyük kızım da 24 Nisan da doğdu aynı tarih olsun dedik Tabi bebiş öncesinde gelmek isterse tarih değişebilir 🫠🤗
aslmoms ikincibebek2 ohhhh beee sonunda benmle aynı düşüncede biri dahaaaa kızım 27 Temmuz oğlumuda o tarihe planlıyorum herkes aynı güne mecburlar mı diyor çıldırıyorum 😁😁
beautiful_ aslmoms yok kız o kadar toilete gittim geldim 2 haftaya kadar doğurmaz dediler oğlum dayanamadı evde suyum patladı 😂 Ben nasıl patlatayım kız 😂😂😂
ikincibebek2 aslmoms denk geldikten sonra neden olmasın canım bence mantıklı bı ilerleyiş 🤗 bu arada bende 27 temmuz doğumluyum aslan burçları lider ruhlu ve çok merhametli oluyor . Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 😘
beautiful_ aslmoms yok kız mecazen dedim 😂😂 Ama eşimi görsen varya Allah’ım adam sesi duydu kalkıp hemen evi topluyor kalk Hadi giyin gidelim diyor bir yandan evi topluyor bir yandan benle uğraşıyor bir yandan ailesini arıyor yaa Allah’ım 😂😂😂
aslmoms beautiful_ ah işte planlının bu sıkıntısı var. Bizim böyle hikayelerimiz olmuyor. Sabah kalkıp giderim artık napayım 🥹
beautiful_ aslmoms güzel bir yandan ama bir yandan hazırlıksız yakalanıyorsun orası kötü oluyor.. Sezeryanın güzel yanı hadi gidip çocuğu okuldan alalım der gibi gidiyorsun doğuma 😂