gvnrzz egeemomms valla 4 yasa dogru ikinci gelecek umudum bitmesi yönünde 😂 nefes alsak cocuk mevzu cıkarıyo resmen, bişey demeye bişeyine karısmaya korkar olduk 😂
aslmoms beautiful_ 22 de olabilirim 23 te olabilirim 24 te olabilirim 😁😁 Geç döllenme azizliğine uğradım ben. Planlı sezeryanımı 27 Temmuz düşünüyorum. Ona görede gidiyorum. O gün keyfime göre 😁😁 senin planlı bir tarihin var mı ?
beautiful_ aslmoms benim hiç yok normal doğum olur diye düşünüyorum ama temmuz ortasında gelse iyi olur 😅 Bizde 23+5iz 😂
zelih8a8wa sadece1selda bilmiyorum ki valla bende ödem olmuş el ayak yüz adet agrısı gidip geliyor ara sıra vucut yorgun halsiz bekliyorum bakalım
3kedili2bebekli aslmoms bir de hamilelik zor da olsa bence tadı çıkarılması gereken bir şey ilk gebeligim aşırı zordu 32 haftada doğurdum 32 hafta boyunca doğuma giderken dahi kustum riskliydi ağrım hiç kesilmedi ama dogurunca çok özledim çünkü bir daha bebeklerimle aynı bedeni paylasamadik bir daha tekme hissedemedik şey diyormusum bir daha hiç o kadar uslu olmadilar 😂 yani ozlememek için tadını çıkarmalı bu hamileliğimde gerçekten tadını çıkarmaya calistim