sarilale123 bsrelif yok normal kurutup havalandırma programını deneyeceğim, çok mantıklı geldi bu durum
sarilale123 mdc0860 merhaba ben hijyen programında yıkayacağım hiç giyilmediği leke vs olmadığı için 40derece yeterli . 1,5 saat sürüyor benim makinede bu program. Dereceyi yükseltince yıkama süresi uzuyor
Selim_Alparslan sarilale123 30 derecede kısa programda 400 devirde yıkadım ben. Zaten minnacık cok yüksek devirde sıkmaya gerek yok🥲
Selim_Alparslan sarilale123 Benim kurutmam makinem kıyafetimizi hic çektirme yapmadı o yüzden ilk günden beri atıyorum 💗
sarilale123 Selim_Alparslan bebek kıyafeti ilk kez atacağım çok olmadı zaten kurmayı alalı da .o yüzden riskede atmak istemiyorum
Selim_Alparslan sarilale123 anladım canım evet çok pahalı zaten bebek kıyafetleri de . Ben makinemi tanıyorum o yüzden rahatım 🫶🫠
sarilale123 Selim_Alparslan ister insan uzun süre kullanınca biliyor Ben yeni kullanmaya başlayınca bilemedim
Selim_Alparslan sarilale123 Yani bilemicem ben 400- 600 devirde yıkıyorum gayette güzel sıkıyor. 800 e atınca acayip bir şekilde yıpranıyor eziliyor çarşaflar özellikle kağıt gibi çıkıyor 🥴LG F4y5eywyj 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi benim makinem bu
sarilale123 Selim_Alparslan benimkide Profilo 10 kg asla öyle yıpranma falan olmuyor genelde ya 800 yada 1000 de sıktırıyorum. 400 600 bldiğin su damlıyor çamaşırdan benim