Gecekusu42 Çok şükür doğurdum ve yenice odama çıktım kızlar darısı sizlere inşallah az kendime geleyim anlatırım herşeyi detaylı Allahım banada nasip oldu çok şükür bu postu açmak çok duygulandım 🥹
orhismommmmmm HakanKemal canımmmm senin adını bulamıyordum nasılsınnn n’aptınız. Halanın yanındaydın en son
merve_tp Gecekusu42 gözünüz aydınn anneecik sağlıkla büyüt evladını ayy darısı bizm başımıza benim daha 20 haftam var🤣
nur_dum Gecekusu42 Ne güzel böyle güzel haberler almak darısı ben ve tüm hamilelere inş,Allah analı babalı büyütsün inş.
HakanKemal orhismommmmmm hala halamın yanındayım canım ortalık sakin şuan babam konuşmak istiyor benimle ama aramıyorum
gizemylmzz Gecekusu42 kanamaniz nasıl oldu doğumda bir sıkıntı oldumu demiriniz kaçtı girerken aşırı korkuyorum kanamadan doğumdan
aysegulk07 Gecekusu42 aaa hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah 🥰aynı hafta aynı günüz bizim bebenin gelmeye niyeti yok daha doğum kanalında bile değil 🥲
Gecekusu42 bebekim2026 teşekkür ederim iyiyim kendime gelmeye çalışıyorum ilk doğum olunca biraz zor oldu 🥲