Siyah2418 sndyy_4343 bebeği gördünüz mü anlattıkları hibimiydi?? Bazen sağlıklı olabiliyor ya Allah sabır versin
miracsevim sndyy_4343 geçmiş olsun canım bunu söyleyen perinatolog mu ? Yoksa normal kadın doğum doktoru mu? Bir perinatologa görünmeni tavsiye ederim.
sndyy_4343 hilalaselll4 bu arada cinsiyetimiz erkekti 💔 bu kontrolumde öğrenirsen mutlaka haber ver diyenler olmuştu
ayse_67 sndyy_4343 Allah sabır versin inşallah Rabbim tekrardan yerini doldursun şimdi gordum cok üzüldüm😔
istanbuldabiizmirli sndyy_4343 Allah sabrınızı artırsın. Genetik kontrollü şekilde belki tüp bebek yaptırmaya karar verirsiniz. Gelecekte yaşayacağınız güzel ve huzurlu günlerinize inancım tam, dilerim en doğru zamanda hayalleriniz size ulaşır. Sevgiyle kalın❣️
ireemalptkn berz merhaba, bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah. Şunu merak ettim bebeğinizin detaylı ultrasonda da herhangi bir belirtisi var mıydı ? Benim de düşük riskli çıktı da o yüzden sordum
berz ireemalptkn detaylı ultrasonda bsy çıkmadı hatta iki kere sordum ama ondan sonraki bir muayenede sizin bebeğinizin kalbinde parlalik görülmüş dendi
clementine16 sndyy_4343 canım ne yaptın iyi misin bence bebek ve sizin için en hayırlısı belki budur ama acını endişeni anlamamın tarifi yok en az hasarla atlatın diliyorum
Siyah2418 sndyy_4343 Rabbim yerini en güzel şekilde doldursun. Sabır versin sizlere çok üzgünüm dualarım sizinle 🤲🤲
Esmaaaa58 sndyy_4343 canm çok üzüldm rabbim sabır versn bnde yaşadım kayıp biliyorum çok zor rabbim yeniden sağlıklı bir evlat versn sana 🤲❤️
hilalaselll4 sndyy_4343 canım hiç üzülme Allah büyüktür demek en güzelini sana saklıyor bu hayırlıymıs kendini üzme lütfen sebebini araştır niçin olduğu için tekrardan nasip eder Rabbim ♥️
Fatos47- sndyy_4343 bnmde 32. Haftada sonlndrmk zorunda kaldıgım bebgmde erkekti çok iyi Anlyorm seni 😞😞Allah sabır versin acısı hala dünki gbi geçmiyor ama alışıyorsun
sndyy_4343 Fatos47- 😔 offf Rabbim acını unuttururmu bilmem ama Rabbim scını hafifletecek kısmetler güzellikler gönlünden ne geçiyorsa onu versin 💔
Fatos47- sndyy_4343 amin inşlllh geçmiyor acıı hayata devm edyorsn ama kalbinin köşesin o acı hala duruyor 😞
Fatos47- asmin_12 hayır 22. Haftda gelişi geriliği olştu sonlndrlmsı lazımdı kbl etmdm 32. Hftya kdr risk bana dönünce kabul etmek zorunda kldm mlsf