izguler sndyy_4343 Rabbim kalbine ferahlık versin, Rabbim yavrunu sana ve sevdiklerine bağışlayıp şifa ve hayr versin inşallah. Allaha emanet ol. İnşallah güzel haberler alırsın, kalbim duam seninle canım benim.
sndyy_4343 sndyy_4343 kızlar bugün gittiğim 3. Doktor ve bebeğin hemen alınmasını söylüyorlar çünkü engelli down bi bebek değilmiş 1 ay 2 ay zor yaşsrmış anne karnında olurmuş bunu söyleyen 1 doktordeğil 5 tane doktora gittim hepsi aynışeyi söyledi ne yapacam ben ölmek istiyorum okadar zorki yaşama ihtimali sıfır dediler
berz Annelik sndyy_4343 canım Allah’tan hayırlısını ve sağlıklı sini iste daha öncede kayıpların olmuş genetikli tüp bebek yaptir
clementine16 sndyy_4343 canım ne yaptın iyi misin bence bebek ve sizin için en hayırlısı belki budur ama acını endişeni anlamamın tarifi yok en az hasarla atlatın diliyorum
sndyy_4343 hilalaselll4 yarın alınması gerektiğini söylüyorlar ne yapscağımı bilmiyorum 5 doktora gittim hepside yaşama ihtimali sıfır diyor engelli bir bebek değil yaşayamicak bebek diyorlar
sndyy_4343 hilalaselll4 burnu yok gözleri yok beyinde birşey var dedi o an aklım orda değildi hatırlamıyorum kordonda birleşen damar yok bebeğinönemli yerleri oluşmamış n
sndyy_4343 hilalaselll4 birazdan doğum ettircekler beni 😔 ben aranızdan ayrılıyorum hepinizi çok sevdim Allah’a emanet olun ❤️
berz sndyy_4343 Doktorlar hiç beyi boşuna söylemezler canım benimde ikili tarama riskliydi bebeğim down doğdu doktorları dinle sonradan üzülme
ireemalptkn berz merhaba, bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah. Şunu merak ettim bebeğinizin detaylı ultrasonda da herhangi bir belirtisi var mıydı ? Benim de düşük riskli çıktı da o yüzden sordum
bebekim2026 sndyy_4343 ay canım benim Rabbım sınavını kolaylaştırsın. Dualarimizdasin en güzeli en hayırlı zamanda senin olsun
sndyy_4343 hilalaselll4 aldılar yani normal doğum yolu ile gebeliği sonlandırdılar bebeği aldık defnedeceğiz
istanbuldabiizmirli sndyy_4343 Allah sabrınızı artırsın. Genetik kontrollü şekilde belki tüp bebek yaptırmaya karar verirsiniz. Gelecekte yaşayacağınız güzel ve huzurlu günlerinize inancım tam, dilerim en doğru zamanda hayalleriniz size ulaşır. Sevgiyle kalın❣️
Siyah2418 sndyy_4343 bebeği gördünüz mü anlattıkları hibimiydi?? Bazen sağlıklı olabiliyor ya Allah sabır versin
ayse_67 sndyy_4343 Allah sabır versin inşallah Rabbim tekrardan yerini doldursun şimdi gordum cok üzüldüm😔