gogirl Oje yasak sadece tırnak rengini görmek istiyorlar. Hafif makyaja bir şey demezler bende yapıcam :)
fatma0623 momysss fondöten sürmedim çünkü bebekle temas ettiriyorlar sıkıntı olur cildin temiz olsun demişlerdi
aytnsiz Ben sezaryena girdiğim gün. Makyaj yaptım. Saçımı yaptım. Ama…. hiçbir işe yaramadı. Çıktığımda makyajdan saçtan eser kalmadı. Hani yapsanız da dağılacak her şey. Çok da takmayın yani
aytnsiz Devlette ameliyat oldum. Kimse de bir şey demedi. Devlette izin vermiyorlar demişsiniz. Ben öyle bir şey yaşamadım
mervekalkann momysss çekim vs yaptırmayacağım için gereksiz buluyorum bir de vajinal doğum düşünüyorum makyajı düşünecek halim olacağını sanmıyorum :)
birbebegin İlk dogumumda yapmıstım biraz vajinal doğum yaptım doğumdan sonra yüzüm pert olmuştu ne makyaj vardı ne birşey 😆 ölü geline benziyordum
aysct momysss O sedyeden bu sedyeye aktardıkları için bende saç baş bile dağılmıştı bide doğumda bebeği görünce ağladım iyi ki makyaj yapmamışım. Bide zaten ilk ten tene temas yaptırıyorlar bence yapılmaması daha sağlıklı olur.
bsrbrkysr184_ aysct ay ben saçlarımı balık sırtı ördürdüm bu doğumumda çok rahat ettim çok iyi yapmışsın sakın çıkartma dediler 😅
bsrbrkysr184_ momysss birşey diyeceklerini sanmıyorum özel de ise zaten birşey demiyorlar ama çocukla direk temaz ettiriyorlar yüzüne fln sürülüyor yani onları hesaba katarak yap öpüyorsun fln 😊
melek16_ Ben bir hafta önce doğum yaptım makyajı mı bir güzel evde yaptım içime sindiği gibi sonra hastaneye gittim sezeryana aldılar makyajı sorun yapan olmadı
Tubaisteben momysss ben edeyim hastalarimiz makyajlı geliyor problem olmuyor protez tırnak uygun degil sadece