frambuazlicheesecake 1melekannesi3858 canım şimdi gördüm geçmiş olsun yapıldı mı işlem? Nasılsın nasıl geçti? Ağrı sızı bişeyler var mı? Yatacak mısın hastanede bugün
frambuazlicheesecake 1melekannesi3858 şehir hastanesinde mi yapıldı harika hnm yapmıştı galiba değil mi
Raana Allahım kolaylık versin,inşallah iyi geçer,sağlıkla kucağınıza alın. Bende de rahim ağzı yetmezliği var. 12. Haftada olacam. Sizinki tedbir amaçlı mı? Kaçıncı haftanız?
myangelson 1melekannesi3858 Rabbim sağlıklı bir operasyon ve güzel bir süreç nasip etsin. Sağlıkla , zamanında ve kolaylıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🤲🏻
Raana 1melekannesi3858 ben şuan 10 haftalığım,serklaj için randevu nasıl alıyoruz?veya ne kadar önceden almak lazım
frambuazlicheesecake 1melekannesi3858 bizleri bilgilendir canım günlerinin nasıl geçtiğine dair sağlıkla kucağına al inşallah
1melekannesi3858 Canandemirtas yok kuzum çok şükür Rabbime iyiyim hiç ağrım olmadı kızımda olduğumda olmuştu bunda hiç olmadı çok şükür
nkkl 1melekannesi3858 anladım teşekkür ederim benim devam ederse doğum olur sanırım artık erken ama inşallah olmaz