maviokaliptus Allahneverdiysee hiç bilgim yok ya ben aile hekimine gittim o da geç çıkıyor sabredemedim özele gittim 3 saat içinde çıktı ilk 298 çıktı 2 gün sonra 603 çıktı
Allahneverdiysee Byn1998 maalesef yarın aile hekimine vericem ama çok regl sancım var gebelikte oluyor mu böyle hatırlamıyorum
canannn0 hilalomer bende hep öyle biliyorum demek ki varmış ama bak rahat olmak bence daha güzel stres her zaman için yoruyor, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
beybimom_ elisamommy şehir hastalnelerinin acilinde kan alıyolar gayet gebelik için kan vermeye geldim diye kaç kere kan verip beta takibi yaptırdım yanlış yönlendirmeyin
elisamommy beybimom_ Pardon Onlar Alcaktı Ben Vermedim Kanımı Neyin Yanlış Yönlendirmesi Ne Çıkarım Var Ki Yanlış Yönlendireyim Birçok Kişinin Başına Bu Gelmiş Boş Yere Yol Mu Gitsinler
_Feslegennn__34 Allahneverdiysee markası nedir eğer Prodoctorsa onunda sahtelerı cıkmiş ve silik çıkartıyor eskıden öyle degildı şimdi öyle ben bi ara öyle oldu kaç kere yaptım hep silik çıkıyordu koyulaşma yoktu
_Feslegennn__34 Allahneverdiysee aaa şimdi gördüm seninkiler baya net benim bu kadar degildı büyük ihtimalle kimyasal olmuş olabilir