mom_51 babylove_33 bende öyle ama ya bu ölçüm yanlış yada diğer ölçüm yanlıştı bence. Çünkü 2 haftada 1 kilo alabileceğini düşünmüyorum
mom_51 babylove_33 34 haftada 2.100 dedi 36+5 de de 3 kilo dedi şaşırdım bende kuzum. Doktora sordum ölçümler bazen yanlış çıkabiliyor dedi sen bakma ölçüm kilosuna doğunca belli olur dedi
mom_51 babylove_33 aman sağlıklı olsunda kuzum kilo önemli değil. Ben ilk defa 3 kiloyu gördüm bebeklerimde. İlk kızım 2900 ikizlerim 1300 ve 1500 doğdu. Bakalım beyfendi buçuk olacak mı doğuma kadar
babylove_33 mom_51 benim Ağrılarım çok adet sancısı kasılma ama devamı gelmiyor bakalım ne zaman doğum olacak diye bekliyorum
ftmnrysrlr rumeysa_ttkrky16 ultrason ile anladı bir de bendeki perineye baskı ve ağrı şikayetlerim de tezimizi güçlendirdi dedi
mom_51 turna_6 daha önce 2 sezeryan olduğum için doktor riske atmayalım dikişlerin açılma ihtimali var dedi
ysmnvrl rumeysa_ttkrky16 Şuan 35+1 hafta ikiz gebeyim ikiz oldukları için doktor riske atmayalım dedi 36+1 de 27 Nisana sezeryan günü verdi hazırlıklarım tamam sadece hayırlısıyla günümü bekliyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻🫶🏻