donovan26 rumeysa_ttkrky16 36+1 🥹🍼 normal doğum istediğim için bekliyoruz bakalım kendi gelsin diye 🌸🫶🏻
rumeysa_ttkrky16 badhomian bizde 36 olduk:) ama halen hazır değiliz tam olarak kız bebiş bekliyoruz 2 oğlum var :) heyecan nirvanalarda
renkli 36+1 im haftaya doğuracağım sezeryanla tansiyon yüksekliği olduğu için riske atmayalım dedi Dr İnşallah tüm anneler sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize🩵🥹🤗
rumeysa_ttkrky16 renkli olsjn erken de değil çok benim 2. Oğlum 35 de geldi kendi sancim ile bende de tansiyon sorunu var hala alfamet ve ecopirin içiyorum 36yiz bizde kaç oluyo en yüksek tansiyon bide düşmüyor mu ilaç ile benim 14.9 lari goruyo en yüksek
beyzaasenaa rabiaaaln rumeysa_ttkrky16 38+4 bacıımm 🤦🏻♀️ yalancı sancılardan bıktım 25 Nisan tahmini doğum tarihi ne zaman gelirse oğluş 😅🩵
betulbyrmm 37+6 bizde 🥰 gün içi ara sıra iğne batması gibi ağrılar oluyo alttan oturup kalkmak çok zorlaştı çatı muayenesi henüz yapılmadı iki gün sonra kontrolümüz var sizde durumlar nasıl
gerigeldik rumeysa_ttkrky16 36+6yız. 27 Nisana gün aldık 38+4te sezaryen olacağım inşallah. Hazırlıklar bitti çok şükür 🌸
Asya_Lorin rumeysa_ttkrky16 36+4 haftaya gideceğim doktora gün netleştirecez o zamana kadar doğurmazsam iyi bu gece sancılarım var baya baya
nur060606 rumeysa_ttkrky16 38 hafta beklemedeyim vallahi tahmini 28 nisanda gelecek ben o kadar beklemek istemiyorum mümkünse şimdi sancım gelsin hastaneye gideyim ve hemencik doğurup yarında dişçiye gideyim istiyorum 😂😂