Ay-Bek Bstt Kilo gitmesi çok iyi canım. Bende de kürtajlardan sonda hafif göbek oldu normalde dümdüzdü karnım çok tuhaf hissediyorum kendimi ya geçmiyor da :( iki ay oldu kürtaj olalı
Ay-Bek Bstt şuan hamile değilim ama canım kürtaj olalı da 2 ay oldu gitmedi. Korse de çok sıkı takamıyorum. 52 kiloyum 🙄🙄
Huzurlu Bstt sanci hic hissetmednz mi bnm ilk dogumda ben pek etkisini göremedim ya sancilar delirtmisti sadece alttan muaynede rahatlik vardi ve dikisi hic hissetmemistm
Snnddhbdbdnr Bstt maşallah canım ya 3 3,5 saat çok iyi bir süre Ben 2,5 cm açılmam var yarın bende suni için gidecegim 9, 10 saat sürer sanıyorum İnş benim de 2 3 saat sürer 😟😟 40+5 olduk Senin ne kadarlık doğdu
Bstt Snnddhbdbdnr acilman iyi canim senin de bence cok surmez. Epidural tavsiye ederim. 40 ti tam benim de
Muwahhide Bstt canımm , hikâyeni okumak bugün nasip oldu , maşaallah kolay bir doğum olmuş , bende bugün aldırdım , 3 cm acıklıkla eve geldim yatış vermedi doktor ağrılarım artarsa gidicem. İnşallah sen ve bebeğin iyisinizdir , Allah hayırla sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah 😊🙏🌸
Bstt Muwahhide darisi basina canim benim. Aciklik olmasi avantaj insallah kendisi gelir. Benim suni sancı yla kendi samcilarim da basladi hizli ilerledi o yuzden
Muwahhide Bstt çok güzel olmuş senin canım , bana da yarın sabah suni sancı teklif etti öğlenden sonraya doğar dedi ama biz biraz bekleyelim diyoruz doğal sancıyla gelsin diye nasıl olsa haftamda geç değil. Her gece kan sulandırıcı iğne vuruyorum bebek beslenmesi için , iğne yapsam kanamam çok olur diye korkuyorum , yapmasam bebek beslenemez diye. Bakalm beklemedeyiz. İnşallah kendisi gelsin 🙏🌸
Muwahhide Bstt 37+5 günlük bugün canım , benim pıhtılaşma değerim sınırın biraz üstünde çıktığı için doğum sonrası devam etmicem. Dikiş sonrası hemen gelir diye düşündük , gelen giden yok. 🤷