Sol yumurtalıkta çikolata kisti sağ yumurtalıkta pcosla 1 yıl boyunca her ay düzenli adet olamama rağmen test yapıyordum bir umut diye. Her seferinde o tek çizgide kahroluyordum eşimde bende çok istiyorduk çok ağladım. Dedim herhalde ben doğal yollarla anne olamıcam. Çevrede anlayışsız yüzüme karşı çocugun olmuyorsa doktora götürüyüm diyen cahil insanlar zaten psikolojin bozuk iyice takıntı haline geliyodu. Vücudumu dinleyip yalancı hamilelik belirtileri aramalar çok zor ve yıpratıcı bir süreçti. Sonra bir gün daha sağlıklı beslenme kararı aldım sabahları spor yaptım paketli gıdaları eve sokmadım.Kist iltihabını önleyen ve yumurtalık kalitesini arttıran multi vitamin kullandım ve o ay kendimi çok rahat bıraktım çünkü verecek olan Rabbim ben elimden geleni yapıyorum ve o ay hamile kaldım. Kesinlikle rahat olacaksın düşünmeyeceksin ve vücudunu tanıyıp sağlıklı beslenip duanı edip bekleyeceksin. Güneş vaktinden önce doğmazmış. Bazılarının çaba göstermeden elde ettiğini biz bazı kadınlarda sabırla gayretle elde ediyoruz. Her bebeğin vakti var asla pes etmeyin. Rabbim isteyen herkese sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin 🤲