allyslife
Canım benim… yazdıklarını okurken gerçekten içim parçalandı ama bir yandan da o kadar umut doldu ki kalbim 🥺 yaşadığın şeyler hiç kolay değil… insanın hayalini kurduğu bir şeyi bu şekilde yaşaması, sonra kaybetmesi, üstüne o süreci tek tek yaşaması… gerçekten çok ağır. Ama buna rağmen yeniden ayağa kalkıp umut edebilmen, kendini toparlaman ve şimdi o mucizeyi yaşıyor olman o kadar kıymetli ki 🤍
Tek tüple hamile kalman resmen bir mucize gibi… gerçekten “olacağı varsa oluyor” sözünün canlı örneğisin. Bunu okumak bana da çok iyi geldi çünkü bazen insan o kadar çok düşünüyor, o kadar çok istiyor ki sanki her şey daha da uzaklaşıyor gibi hissediyor. Senin de dediğin gibi biraz akışına bırakmak, zihni rahatlatmak, kendine iyi gelene yönelmek belki de en doğrusu…
Yaşadığın o ameliyat süreci, o korku, o hayal kırıklığı… bunları yaşayıp hala bu kadar güzel kalpli ve umutlu kalabilmen gerçekten çok özel. Kuzeninin yaşadıkları da çok üzdü beni… gerçekten bazı şeylerin açıklaması yok, sadece nasip diyoruz… o yüzden en güzeli dediğin gibi geç olsun ama sağlıkla olsun 🤲🏻
İnan bana yazdıkların bana güç verdi, yalnız olmadığımı hissettirdi. Bazen birinin yaşadıklarını duymak bile insanın içini hafifletiyor… iyi ki yazmışsın, iyi ki paylaşmışsın. Allah’ım sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, her şey bundan sonra çok daha güzel ilerlesin 🤍
Duaların için de çok teşekkür ederim canım… Rabbim hepimize doğru zamanda, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻