karayelll Merhaba kızlar 30 haftalık gebeyim yoğun kanama sebebiyle acil yatış verdiler erken doğum riski var.Bebegin kilosu 1600 Gr ciğer geliştirici vuruldu 2 doz da ama korkuyorum bu haftalarda doğuran varmı aranızda?Korkuyorum haftası küçük kilosu küçük
sakaryamm54 karayelll 31 haftalık gebeyim aynı durumdayım 1500 kilosu bu arada haftalık kontrole gidiyorum umarım zamanında doğarlar
mvree karayelll 31+1 ciğer geliştiriciyi yetiştiremediler sadece 1 doz vura bildiler 45 gün hastanede kaldı 3 kiloya ulaşınca desteksiz nefes almaya başladığında çıktık 1600 dü kilosu doğduğunda
oguzkaann karayelll bende aynı durumdayım 29 hafta yatıyorum su sızması ile sizde bende tüm bekleyenler inşallah vaktinde kucağımıza alalım nolurr banada dua edin adım sibel beneğim 5 6 hafta dayansın içimde
karayelll mvree rabbim şifa versin iğnenin yetişmemesi kötü olmuş ne kadar faydası oluyor bilemiyorum tabi
trknayaz oguzkaann su sızması nasıl oluyor ikinci gebeliğim ama ilk de ne sancı ne su bişe yaşamadım ikincide şimdi 24 haftalik hafif iç çamaşırnda su oluyor
kedimekim oguzkaann bende 21 haftalığım testim şüpheli pozitif çıktı çok akıntım olduğu işin ondan da olabilir dedi doktor. Şuan suyu yeterli sizin ne zamandır geliyor neler yapıyorsunuz
Nihan94 karayelll 35.haftada kanamam olmuştu bana da yatış verdiler ciğer geliştirici vurdular ama açıklığım yoktu. Doğum olmadı.
oguzkaann trknayaz kendim sadece bacak aramda 2 3 damla gördüm aknra bidaha slında ben bi ıslaklık hissetmedim normal akıntı gibi oldu amnisure testi yaptı doktor pozitif cıktı sızıyor suyum azalıyor surekli
oguzkaann kedimekim 3 gündür geliyor hastanede yatış yaptılar bebeğim çok küçük daha 5 6 haftaya ihtiyacımız var dua edin
melakin karayelll haftası cokkn küçük inşallah biraz daha bekler ama ben de suan27 haft ve doğumhanede yatıyorum inan 30 hayalim inşallah sizde en az 34 ü görürsünüz inşallah bende 30 lara gelirim 😔 allah bagıslasın 🙏 ilk kızım 1500 dediler 1800 doğdu. Belki sizin de öyledir şuan sağlıklı 7 yaşında umarım ikimizde ileri haftaları gorebiliriz
trknayaz oguzkaann çok zor ya Allah yardımcınız olsun inşallah haftasını tamamlar da direk kucağınıza alırsınız bende ilkini biraz erken doğurdum kuvezlikti bide zayıftı özel doktorum sen bakarsın güveniyorum dedi kuveze koymadı umarım öyle bişe olursada prof bir doktora denk gelirsiniz
kedimekim oguzkaann bede dünden beri yatıyorum hastanede antibiyotik ve sıvı tedavisine başladılar benim testimi daha yenilemediler suyu yeterli dedi bu sabah doktor ama hala iç çamaşırım ıslanıyor sizin ıslaklık nasıl geliyor sürekli mi ara ara mı