MelikeT çok az kalmış 😍😍 sağlıkla kucağınıza alın inşallah son günler geçmez 🤷🏼‍♀️🙂🙄
Zhrtrkn evet doğru biz ilk Esentepe de öğrendik gönül hanım da ama pek memnun kalmadık çok ilgilenmedi gibi geldi açıkçası sonra kanamam geldi acile pembe mavi ye gittik sadece orada vardı doktor Pazar günüydü memnun da kaldık ama doktor sürekli orda değil. Şimdi Progestan kullanıyorum 3 gün de rapor vermişti şu an kanamam yok çok şükür ama hala doktor seçemedik
    Aytolangamze çok geçmiş olsun 😕 bende progestan kullanıyorum 2 hafta oldu 🙄 doktor devamlı orda olması gerek ben Nuray hanımdan çok memnun kaldım düşünürsen öneririm jimerde kendisi çok tatlış bir bayan 😊
    Aytolangamze kesinlikle Aynur Şendemiri öneriyorum. Aynur hanıma gittiğin an kendini çok şanslı hissedeceksin kendinden emin güleryüzlü ve çok tecrübeli bir doktor
    Zhrtrkn bende ona gidiyordum ama beni aşırı strese soktu erken Doğum sebebiyle daha da kötü oldum ve doktorumu değiştirdim şuan hiç bi sıkıntım yok. Ama Nuray hocayı da çok severdim maalesef değiştirmek zorunda kaldım 😞
      hillkaya evet malsef biraz stres oluyor insan hayırlısı olsun Suan iyiyse doktorunuz sevindm sizin adınıza 🙏🏼Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 🙏🏼😊