mom28_ demir ilacına 15. Hafta da başladım ama çok kabızlık yapıyor çok sıkıntılı ocean demir ilacı en iyisi onu alın bir de benim doktorum genesis mi ne bi vitamin verdi gece yatmadan alıyorum bir çok vitamin var içerisinde neyse halsizlik falan evet çoook zor 9 kilo verdim beslenemediğim için bende çok yıprandım gece gündüz midemin ağrısı bulantısını çektim çok zordu ama şu an o kadar da zor değildi sanki diyorum insan cidden unutuyor 😂 inşaAllah sizde unutursunuz 🥰
en büyük tavsiyem olumsuz hiç bir şey okumayın izlemeyin merak etmeyin dinlemeyin bilmemek bazen çok faydalı ben ikiz gebeliğin risklerini hiç bilmiyordum hiç okumadım yani görsem de görmezden gelip geçtim yani boşuna kendinize yüklemeyin neyse bu haftaya kadar o kadar güzel sakin kafayla geldim ki çok rahattım hala da hiç endişem yok her şeye pozitif bakıyorum teslimiyet içerisindeyim Allah yarattı Allah onları gözeten koruyan buna sığındım en büyük psikolojik destek bu bence mesela benim iki bebek arası 200 gr fark var kendimi üzmek yerine ee o kız naif olacak tabi diyorum güzele yoruyorum hep böyle pozitif kalmak çok önemli bebekler de doğunca sakin bebekler olurlar