serabis bbusrass 33+2 🙈🙈 yalancı sancılarım başladı artık bebişim ilk kez bh gece sabaha kadar karnımı sertleştirdi 🫠 bir de adet ağrısı gibi ağrılarım var sende durumlar nasıl
busrasya2334 bbusrass 33+5 10 günden fazladır hastayım grip burnum o kadar tıkalı ki nefes alacak iğne delişi kadar yer yok diyebilirim mahvoldum öksürdükçe de bebek kasılıyor özellikle geceleri öksürükten uyuyamıyorum birde kafasını mideme dayamış bebiş bulantılar tekrar geldi bende
bbusrass serabis adet ağrısı gibi ağrı banada oluyor ya sıklıkla ellerde ve ayaklarda uyuşma yoğunlaştı fazlasıyla
Aydan95 Fnur6435 ayy ayni hafta ayni gunuz. Evet haraket azaldi ya diger gunlere bakinca. Neden acaba
cyj 33+1. Yalancı sancılar başladı, bugün iki kere nstye soktular ikisinde de düzensiz sancılar çıktı.
bbusrass busrasya2334 Allah şifa versin canım inşallah 🙏🏻 benimde bebiş ters göğsümün altında yoğun bir ağrı var
bbusrass sentinuss evet ya benimde öyle özellikte yatağa yattığımda sanki saatlerce koşmuşum gibi nefes alıyorum kendimde korkuyorum
sentinuss bbusrass Kesinlikle, çalışıyorum normalde, iş yormuyor ama eve gelince uzanmak yoruyor resmen😃
gamzeeymen bende 33 haftalıgım. nefes zorlugum cok. burnum tamamen tıkalı. nst ye hemüz daha girmedim. 35. haftada giricem
bbusrass sentinuss aynı sıkıntı var ya çalışmıyorum hep evdeyim ama otursamda sıkıntı oluyor uzansamda evin içinde geziniyorum oda bi ortasını bulamadım hala
newchapter 33+0 Nefes darlığı Parmaklarda ödem ve ağrı Burun tıkanıklığı Ara ara adet ağrısı ve karında sertleşme var
1nisa1 newchapter bu yalancı sancı dedikleri karın sertleşmesi ağrı olarak kendini hissettiriyor mu yoksa dokununca mı anlıyorsunuz. 33+5 olduk bende böyle bir his olmuyor
bbusrass newchapter parmaklarda ödem ve ağrı uyuşukluk benim geçmiyor hiç dahada artıyor gibi hatta ellerim tutmuyor iki gündür
Fnur6435 1nisa1 doktorla konuştum bu haftalarda azalması normal dedi ama yine de gel bi kontrol edelim dedi yarına randevu aldım. Keşke hep hareketli olsalar da iyiyiz diye haber verseler annelik şimdiden delilik diyorum