salihaturky Cinsiyeti değişmiyor cinsiyeti rahme düştüğü andan beri belli zaten Dr yaniliyor göremiyor haftası küçük oluyor sadece tahminde bulunuyor blaa bla bla kızdan erkeğe erkekten kıza döndü falan post bile açılmış bunun için saçmalık yani
allyslife hurremintorunu çoook kötü hem de, isim vesaire her şey içlerine sindiği gibiydi, büyük yıkımdı😂😂
tugbaegehan hurremintorunu ahsjdkd benim kocamın ailesi 36 senedir kız görmemiş nasıl anlatayım imkansızı ben başka
hurremintorunu tugbaegehan benim koca tarafı da öyleee kayınpederim hep kız istiyormuş eşimi de hep kız doğacak diye beklemiş olmamış diğer çocuğu da erkek 😅 bende ilk bebeğime hamileyken kız bekliyorlardı yine olmadı bunda da olmadı
tugbaegehan hurremintorunu hiç sanmıyorum ya %10 ihtimal bile vermeyecek gibiydi de hadi %90 olsun der gibiydi çok emindi 😅
asmin_12 Siyah2418 15+3den selamlar cinsiyet kız denildi bugun de erkek detaylı ultrasyonu bekkeyecez artık🥹
Siyah2418 asmin_12 ayyy gerçekten mi kaç haftada kız kaç haftada erkek denildi benim de dün ikili vardı 13+5 çıktım ultrason da doktor kız gibi dedi
asmin_12 Siyah2418 15 haftalık devlete gittim dün sonuçum vardı alırken baktı kız dedi ertesi gün özele gittim erkeğe benziyor dedi 😄
Almirolie Siyah2418 sadece kişisel bilgi içeren postlar silinmektedir sebebi ile beraber sağ üç noktadan bildirdiğinizde incelenecektir annemiz 🌸