Iraz znnnr 2. Yi yapmadıysan yap bacım hemen ben olsam kesin yapardım bu kadar ara verdiğim için üzüldüm bir yandan büyüdü ilk çocuğum aklı eriyor bir çok şeyi kendi kendine yapıyor fakat 3 yaşında filan iken de doğursaymışım olurmuş kardeş de güzel bişi Allah hayırlı evlat hayırlı kardeş nasip etsin
znnnr Iraz vallahi ben bana kalsa aralarında 1,5 yaş olsun isterdim ama başka şeyler devreye girdi kısmet kızım şimdi 2,5 yaşında istiyoruz bakalım ne zaman verirse
betaaaasx Deleted33000 Allah analı babalı büyütsün. Büyk Çocukların tepkileri nasıl bebeğe karşı ilk öğrendiklerinde falan veya şimdi nasıllar bebeğe karşı benimkilerde aynı yaştalar büyükler ve yeni 6 aylık hamileyim ne bekliyor beni aceba 😂😂😂
Deleted33000 betaaaasx çok çok sevindiler bacım benim çocuklar çok istiyordu zaten bundan önce iki kaybım olmuştu onlarda çok üzülmüştü şimdi kardeşleriyle oynamaktan evden cikmiyolar sabah uyanan benim odama koşuyor çok seviyolar ve zor zamanlarimda ilgileniyorlar özellikle 11 yaşındaki kızım ikknci annesi oldu resmen 😂😂😂
ruyakb Şöyle söyliyim ilk etapta cinsiyeti erkek olacakmış gibi düşünün kesin erkek olacağını bilseniz yine düşünür müydün ona göre karar verin elbette her anne faklı meyveyi tatmak istiyor ama çevremde kız ya da erkek olsun diye yapıp üzülen de gördüm
Hatice_00 Iraz sen bakacaksın bunun kararını sen ver benim ara 21 ay çok sıkıntılı günler geçiriyorum psikolojim bozuldu
Havin49_ Hatice_00 benimde 18 ay çok zor valla ikiz bide perişan oldum ikizler hep hastanede küçük oğlum da perişan oluyor
catlovermom Konu sahibi bence içinizde böyle bir istek ve onları güzel yetiştirme çabamız varsa Allah verirse neden olmasin
Hatice_00 D_erin1 ilkte tuttu benim kızım yaşına girdi düşündüm yaptım bi anlık gazla diğer ay testte sürpriz geliyorum dedi 😂😂😂