zehrairem MAMA13 ozel takipliydim dünyam hastanesi ama sehir hastanesinde dogum düşünüyorum bundan sonraki süreçte sehir hastanesi den devam edeceğim siz hangi hastaneye gidiyorsunuz kaç haftaliksiniz ??
MAMA13 zehrairem Ben özel hastahanede çalışıyordum ayrıldım oraların nasıl olduğunu bildiğim için direk şehir hastahanesinden takipli oldum . 27 haftalık olduk siz kaç haftalıksiniz
kbraarc parildayanyildiz2 çok sevinirim uygulamaya giriyorum Tokatla ilgili yorum görünce seviniyorum tek değilim diye 😊 kaç haftalık gebesiniz
parildayanyildiz2 kbraarc bende vallahi şehrimi görünce bir heyecanlanıyorum🤭özelden konuşalım canım yazıyorum☺️
saturn0908 Spor valla ay keşke benim de eşimin ailesi burada olmasaydı 7 sülalemiz burada ikimizin de 😂
songulyvz7 merm oy sağlıkla kavuşun inşallah olsun yine konuşuruz tanışırız şimdi öncelik bebişinle tanışma zamanı 🥰
merm songulyvz7 Tesekkur ederim canim insallah cok sagol.İcim icime sıgmıyor.Yarin ola hayrola bakalim
ElifBD birbebekveannesi_ maşallah Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🥰
songulyvz7 merm rica ederim iyi olduğun an böyle telefona bakabildiğin an haber ver olur mu dualarım sizinle 🫶🏻