kubraylmaz1 asmin_12 17+4 benim de bende gözde ünsal gidiyorum ama değiştiricem halime hoca nasıl sizce
merm songulyvz7 38 haftalik yarin sabah 9 da doguma alinacagim .Keske daha once tanisma imkanimiz olsa imiş😔
songulyvz7 merm oy sağlıkla kavuşun inşallah olsun yine konuşuruz tanışırız şimdi öncelik bebişinle tanışma zamanı 🥰
iloya sineminkooo ben 32+1 im yurt dışında yaşıyorum ama ailem Mersin’de orda doğum yapıcam geldiğimde 34 e yakın olcam 2. Sezeryanum olduğu için erken alırlar mı bilmşyorum ama(kızım 7 yaşında) doğum fiyatları hakkında bilgin var mı herhangi hastanelerde
sineminkooo iloya forum yaşam hastanesi 39-45 arası diyorlar normal ve sezaryen olarak fiyat değişikliği oluyormuş.. medikalpark ta paket varmış 100 bin diyorlar direkt olarak doğum ücretlerinden haberim yok açıkçası bildiklerim bu kadar ❤️
asmin_12 kubraylmaz1 tam emin konuşmadı aslında ama %70kız dedi peribatolojide kesinleşir dedi sizin peki beli mi
zehrairem MAMA13 ozel takipliydim dünyam hastanesi ama sehir hastanesinde dogum düşünüyorum bundan sonraki süreçte sehir hastanesi den devam edeceğim siz hangi hastaneye gidiyorsunuz kaç haftaliksiniz ??
kubraylmaz1 asmin_12 yok belli değil doktor 15+6 da gittim cihazksr eski dedi pek ilgilenmiyor ya değiştiricem 28 nisana perinatoloji randevum var tekirdağ ismaiş fehmiye o zaman öğrenicem
saturn0908 Spor evet öyle havası bile farklı 😂daha temiz ama ben Bahçelievler’de kapaklı da mükemmel bir mahalledeyim 🤣maşallahı var o kadar söyliyim 😂