mrvnr35 birbebekveannesi_ Çiğli araştırmada eskiden bi doktorum vardı çok memnundum ama tayini çıktı gitti bende Ordan soğudum 🥹 sonra can da tam istediğim gibi bi doktor buldum şükür yıllardır ona gidiyorum bende o yüzden
birbebekveannesi_ mrvnr35 Doktor çok önemli bu konuda gerçekten de ben de buldum şükür çok güzel ilgileniyor aklım da bir soru bırakmıyor sağ salim kavuşalım bebeklerimize☺️🌸
mrvnr35 sevdakalin olur valla ya hava da güzelleşiyor şöyle doğurmadan rahatça bi kahve günü yapsak çok güzel gelir bize de doğum öncesi 😍
sevdakalin mrvnr35 ismim bu arada Sevda 36 yaşındayım iki oğlum var 13 ve 10 yaşlarında 3 ye hamişim😊 doktor kız olabilir dedi bakalım Tm emin olamadım 🤦🏻♀️😆sizlerde kendinizden bahseder misiniz😊
mrvnr35 birbebekveannesi_ eveeet kesinlikle doktorun payı çok büyük her memnuniyet farklı tabi evrim hanımı da duydum bu arada çoğu kişi de memnun kendisinden zaten , Rabbim sağlıkla huzurla kavuşmamızı nasip etsin inşaallah 🤲🏻❤️
mrvnr35 sevdakalin benimde ismim Merve Nur ilk gebeliğim benim 30 yaşındayım kızımız olcak inşaallah Mercan’ımız 🥰❤️ 30+2 bizim haftamız az kaldı sona yaklaşıyoruz artık 🥹
BKZ zumraorun hiiii borçka bide en kötüsü ben de Kemalpaşadayım Arhavide de çalışıyorum Kemalpaşa da kötü Arhavi yine biraz daha iyi