birbebekveannesi_ mrvnr35 Teşekkür ederim maalesef arabam yok evime beklerim ama kaynanamla birlikte oturuyoruz😂 Ama buluşma olabilir ☺️
mrvnr35 birbebekveannesi_ can hastanesine gidiyorum yıllardır orda bi kadın doğum doktorunu sevdim hep ona giderdim hamile kalmadan önce de şimdi de ona devam ediyorum ilk gebeliğim zaten güvendiğim yerden devam ediyorum şükür sen nereye gidiyorsun ismin ne bu arada 🥰
birbebekveannesi_ mrvnr35 İkimiz de prenses annesiyiz o zaman inşallah olur bir gün kahve içip tanışırız ❤️
birbebekveannesi_ mrvnr35 İsmim Begüm 🌸 Çiğli araştırma hastanesine gidiyorum Evrim hanıma çok memnunum ilk gebelik benim de❤️
mrvnr35 İzmir Karşıyaka Çiğli bayraklı çevresi olanlarla ortak bi yer mesela Ksk çarşı gibi böyle hamişler olarak bi buluşma ayarlasak ya doğurmadan çok güzel olmaz mı 😍
mrvnr35 birbebekveannesi_ Çiğli araştırmada eskiden bi doktorum vardı çok memnundum ama tayini çıktı gitti bende Ordan soğudum 🥹 sonra can da tam istediğim gibi bi doktor buldum şükür yıllardır ona gidiyorum bende o yüzden
songulyvz7 merm kaç haftalıksın ben 36+3 ben pazartesi yada salı kontrole gidicem belki denk gelir tanışırız🙋♀️
mrvnr35 sevdakalin olur valla ya hava da güzelleşiyor şöyle doğurmadan rahatça bi kahve günü yapsak çok güzel gelir bize de doğum öncesi 😍