tahamommy yeliz1923 Afra Hüma en yakın arkadaşımın kızı çok seviyorum bende sağlıkla gelsin inşallah 😍
hilalomer 3kedili2bebekli Melisa, Filiz, Gonca, Yasemin, Lavinya, Lale, Nergis, Defne, Kardelen, Nilüfer, Buket, Çiğdem, Yaprak, Damla, vb çiçek ismi olarak. Öz türkçe olarak Umay Gökçe Tomris Aybike İlayda Ayça İnci. Benim hoşuma giden isimler ise Bahar, Ayperi, Masal, Nefes gibi daha soft isimler
sudeli4 3kedili2bebekli bende asla isim bulamıyorum kızıma 😢 cuma 30. Hafta olacağız birde riskli süreçteyim hedefimiz şu an 34 haftayı görebilmek ve isim yok çok üzülüyorum gerçekten oğlumda hiç zor olmamıştı kız ismi zor olan bence .. bi arkadaşım Kürtler kızına solin ismini koydu çiçek bahçesi demekmiş çok farklı geliyo Cokda güzel akıllı bi çocuk Türkçe Kürtçe Arapça vs gibi isim kökeni sorun etmiyorsan farklı bi isim bence arkadaşlarımda karla karen lena Sena arya gibi isimler var çocuklarında onlarda farklı ama baba sıcak gelmiyo
tahamommy yeliz1923 çok akıllı çok sevecen bir kız ama evet biraz yaramaz 🤭 her güzelinde bir kusuru var diyelim 😍😍 şuan 10 yaşında hep aynıydı inşallah ilerde durulur 😅
dilagzl 3kedili2bebekli Ben de kız ismi arıyorum içime sinen isim bulamadım Deniz koyacağım sanırım 🤭
ozlm4835 3kedili2bebekli 😅 ilk kızmın ismi Duru🌸 şimdi 2. Kızım geliyor onunda ismi Akça🌸 sanırım ben kısa isimler seviyorum 🙈
3kedili2bebekli ozlm4835 ben ilklerine uzun koydum ve tamamen tesadüf eseri olmuştu o yüzden bunda da uzuna yoneliyorum galiba 😂
osimdiannee 3kedili2bebekli çiçek ismi deyince aklıma kamelya geldi 🤣🤣 ama minik kıza buradan çok güzel isim önerileri gelir bence 🌸 sağlıkla gelsin 🥰
valeriaa_ 3kedili2bebekli Revna ,Maysa ,İklimya ,Revan, Akkız , Taçmin ,Büşeyra ,Sidal ,ida ,Mavera ,idal ,gizay ,Tomris ,Çılga ,Hanna ,Revan,Zenan,Enda ,Ayperi ,Sona , Sonay ,Mira 😂😍