basaksu 20+1 im 🥰 ilk gebeliğim değil Si 19 haftalıkken kaybetmiştim ( bu süreç üzerine konuşmak istemiyorum 🫶🙏) Gebeliğim ise bu haftalara ilk defa geçiyorum artık tecrübe değil zaman gösterecek tekmelerini 17. Haftadan beri hissediyorum, daha önce kayıp yaşadığım için korkularım ve panik ataklarım çok fazla bu süreci aynı haftalarda olan kişilerle konuşarak geçirmek hepimize iyi gelecek 🌸
galgamet basaksu sizinle ayniyiz.serklajliyim .kasik agrilarim var . Tetanoz icin arandim bende ama uaptirmayi dusunmuyorum cok .doktorumda uygun gordu
Sunshine__ basaksu 22+5 benimde 2.gebeliğim yeni yeni hareketlerini hissediyorum hic yüzünü göstermedi doğumdan korkuyorum 2li test te riskli çıktı inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız 🌹😚
buketdeniz19 basaksu benimde 2. Gebeliğim bende 1. bebeğimi kalp durması sonucuyla kaybetmiştim şuan 21+2 haftalık hamileyim ve inanın bende çok korkuyorum sürekli doktora gitmek istiyorum ben bebeğimin hareketlerini erken haftada hissetmeye başladım çok zayıf hamile kaldığım için doktorum biraz erken hissetmen normal demişti şuan dada bebeğimin tekmelerini takip ediyorum açıkcası tok olunca ve çikolata yeyip sol tarafa yatıp elimi karnıma koyunca hareketlenmeye başlıyor çok strese girersemde hemen hastaneye gidiyorum
minikmucizem26 galgamet bnde 22 haftalığım teyanoz icin arayan olmadı.. arasalarda yaptırmayı düşünmüyorum
gul_dmr galgamet serklaj kac mm iken kacıncı haftada yapıldı benim şuan 21. Haftada 30mm ölcüldü kısa gibi duruyor endişeliyim
minikmucizem26 Sunshine__ kac yasindasinz acaba? ..bnde 22 haftalik oldum detayli usg çektim cok sukur bir sorun cikmadi ..siz cktnzmi
basaksu Sunshine__ ilk gebeliğimde de kaybettiğim için normal doğum yapmak zorunda kalmıştım işin sonunda en azından beni be beklediğini biliyorum 🤦🏼♀️ evet sancılı ve yorucu bir süreç doğum ama inanın evlat sevgisi ve onu kavuşma anının heyecanından acımızı çok hissetmeyeceğiz
Sunshine__ minikmucizem26 26 yaşındayım canım 2 gün önce detaylıya girdim şükür bana da kötü bir şey demediler siz kaç yaşındasınız acaba
Meryem555 20+1 günlük olduk 3. Gebeliğim haftaya detaylı ultrasona gircem,tetonoz aşısı olmadım henüz ama yaptırmayı düşünüyorum.plasenta previa problemimiz var kanamam oluyo arada
basaksu buketdeniz19 ay sizi çok iyi anlıyorum ben hala kimselere söylemedim aile dışında korkuyorum alışveriş bile yapamıyorum çok dua ediyorum hamileliğimin tadını çıkaramıyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
meldts 22haftalığız 3. Gebeliğim tetenoz oldum detaylıdada birşey çıkmadı şükür rahim kasılmamız çok ama bir sorun olmadığını söylediler
nur_344 basaksu Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 22+2 yim 2.gebeliğim karma aşıyı oldum geçen hafta detaylıya girdim çok şükür güzel geçti 🥰
basaksu nur_344 çok sevindim 💕Benımde haftaya detaylı usg var şuan için üniversite hastanesinden aldım çok kısa sürdüğü söyleniyor tecrübeli bir doktor diye onu denemek istedim istediğim enerjiyi tutturamazsam bir hekime daha görünmek istiyorum süreç gösterecek bakalım 🫶
buketdeniz19 basaksu ben aldım herşeyini ya bugün de detaylı ultrasonum vardı çok şükür bir sorun. Çıkmadı