catlovermom Enguzelbekleyis8080 maşallah.Allah sağlıkla sihhatle kucağınıza almak nasip etsin.yardimci olan var mı size.akrabalar yakında mi. Yaşınız kaç.
Zeyneplemutluluk saadet2308 anladım canım ne güzel benim kız arsız olmasa bende araları erken olsun istiyordum da nasip bugüne cesaret edebildim 😂
saadet2308 Zeyneplemutluluk Allah gönlüne göre versin canım bende 35 ten sonra çocukla uğraşmak istemediğim için 3. Çocuğu yaptım 😅
Zeyneplemutluluk saadet2308 maşallah iyi yapmışsın benim daha 26 yaşım 22 yaşımda kızımı doğurdum şimdi de oğlum olacak nasipse bir yanım 30 dan önce 1 tane daha yapmak bakalım 😀😀
saadet2308 Zeyneplemutluluk sen daha gençsin bacım bakabilirsin getir walla cocuk işini erkenden halletmek gerekiyor 😅😅😅
daisymom_99 catlovermom Buyuk kızım 6 bucuk yaşında Diğer kızım 4 yaşında aralarında tam 1 buçuk yaş var Bunla 2.nin arasında da 4 yaş olacak 🥰 ben de 25 yaşıma gireceğim 😀🥰🌸
Zeyneplemutluluk saadet2308 aynen ya çocuk genç yaşta yapılmalı annem 42 yaşında doğurdu kardeşimi o kadar zorlanıyor ki. Tabi isteyerek olmadı Spiralle oldu tekne kazıntısı 😃