daisymom_99 Enguzelbekleyis8080 Allahım kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıcakla alın kucağınıza🌸34 haftalığım 38e 25 günüm var benimde 3. Gebeliğim ve 3. Sezeryanım olacak çok korkuyorum heyecanlanıyorum ama biran önce de doğurmak istiyorum çnkü çok ağırlaştım Allahım yardımcımız olsun💕
osimdiannee Enguzelbekleyis8080 sağlıkla gelsin minik. Allah’ım sağ salim evinize beş kişi olmayı nasip etsin 🥰😍🌸
Enguzelbekleyis8080 daisymom_99 Aynı bende öyleyim canım Allah yardımcımız olsun insallah hayırlısıyla alırız kucağımıza ❤️
saadet2308 Benimde 3. Sezeryan olacak hala 107 günüm var bakalım cok korkuyorm bende Allah yardımcın olsun kolay geçer inşallah rabbim iyilere denk getirsin seni 🥰🥰 kaçıncı hafta olacak bu arada Merak ettim
Enguzelbekleyis8080 saadet2308 Allah yardımcımız olsun canım 🌺 şuan 38+1 im perşembe günü yani 38+3 de alacak inşallah
Enguzelbekleyis8080 catlovermom Kızım 5 buçuk yaşında Oğlum 4 yaşında Oğlumla doğacak kızımın arası da 4 yaş olacak Allah nasip ederse perşembe sabah doğum
daisymom_99 catlovermom Buyuk kızım 6 bucuk yaşında Diğer kızım 4 yaşında aralarında tam 1 buçuk yaş var Bunla 2.nin arasında da 4 yaş olacak 🥰 ben de 25 yaşıma gireceğim 😀🥰🌸
saadet2308 catlovermom ilk cocuk 6 yaşında Çocuk 2. Yaşında Çocuk ile arasında 2.5 yaş olacak inşallah
zuleyha12756_ Benim dördüncü sezeryan olacak üçüncü sezeryanim evladımı kaybettim 4 sene evvel ama en kolay sezeryanim oydu bana şuan 4 olacam çok korkuyorum yani nasıl olacak bilmiyorum
Zeyneplemutluluk saadet2308 doğumdan hemen sonra mı hamile kaldınız ikinci bebeğinize. Benimde ikinci bebeğim olacak nasip olursa
catlovermom Enguzelbekleyis8080 maşallah.Allah sağlıkla sihhatle kucağınıza almak nasip etsin.yardimci olan var mı size.akrabalar yakında mi. Yaşınız kaç.