prensannesi__58 ezgickm kız içeriğin su büke degıstırıyor o yüzden hemen üzülme ılk yaptığı. Testte ısrarın daha kötüdür net çıkmıştır ıkıncı yaptığın test mesane de az sürmüştür octıgın su sıvı şeyler bıle etkıle sılaya k gösterir
ezgickm prensannesi__58 Ben bilemedim onda da çok net çizgi görmeyi bekleyerek yaptım ondan da çok üzüldüm🥺
nilruhu ezgickm her testin algılama seviyesi farklı oluyor ama bu kadar farkedermi bilemedim🤔 farklı marka alma şansınız varsa sabah onuda deneyin bence. Diğer test çok net oysaki.
ezgickm nilruhu birisi 25 birisi 20 yazıyor ama inanın testlere herhalde bir 1000 lira verdim canım sıkıldı çok 🥺
nilruhu ezgickm test batağına herkes düşüyor ovülasyonu ayrı gebeliği ayrı bir dünya masraf gerçekten🥹 bir kaç gün sabredebilirsen sabret bence. Reglin 3 4 gün geçince direkt kan verisin. Kafan rahatlar.
elifffada ezgickm Bu test yalancı pozitif veriyor bendede aynı bu şekilde çıktı kan verdim negatifti inşallah vardır kan verin ne umutlu nede umutsuz olun
ezgickm Kızlar🥹 Bir bakar mısınız dün ki testim yukarda birisi çok net çıkmıştı birisi çok silik sabah kan verdim beta daha önce şüphelendiğimde 0.01 çıktı hiç yüksek görmedim bu kez 3 çıkmış sizce yükselecek mi başına gelen var mı🥺 @nilruhu @prensannesi__58 @gkcalyaa @aslmoms
nilruhu ezgickm yükselme ihtimali var tabi çok eşik bir değer çıkmış. Takip etmek lazım bence bu değeri🤗
prensannesi__58 ezgickm bnce de yukselık vok erken kan vermıssın ben adete 4 gün kala test yaptım adet gecıkmesı 3. Günü kan verdım senınde büyük ıhtımal yukselır Allahın izni ile
prensannesi__58 ezgickm testin koyuluguna göre beta tahmın etmen çok zor canım benım testım baya koyu çıkmıştı son yaptıklarım benım kı kadar koyu çıkıp kan verenler 400 500 beta sonucu aldılar ben 281 sonuç almıştım
mystery94 ezgickm nimo test yalancı pozitif çok çıkartıyor canım ama bu farklı geldi bana bariz belli çıkmış bu kadar belli olmazdo heralde bence var gibi
betusss343 ezgickm 5 için çok fazla belirgin çıkmış. Muhtemelen test yalancı pozitif vermiş. İnşallah vardır tabi