Selam kızlar ben size moral olmaya geldim. Biraz uzun oldu ama ayrıntılı anlatmaya çalıştım. Bende pcos vardı iki senedir evliydik ve evlendiğimizden beri bebek istiyorduk bi sene dolduktan sonra çatlatma ignesi tedavisine başladık ilk denemem de çok umutluydum çünkü görümcem ilk denemesinde kalmıştı aklıma hiç olmayacağı gelmedi letu kullandım önce günde iki doz sonra kalçadan g ile başlayan bi igne vardı unuttum şimdi onu vurundum değerlendirdik ama om günün onunu da değil mesela bi hafta falan değerlendirdik o ay olmadı maalesef ben çok yıkıldım tabi iğnenin etkisiyle bi ayda iki kere regl oldum bu sefer düzenim şaştı ve iki ay regl olamadım. Sonra doğum kontrol hapiyla reglimi getirdiğimiz ay tekrar çatlatma ignesi denedik bu sefer letu 3 doz kullandım hatta yumurtaların hepsi buyumustu doktorum istemedi bu şekilde ve iki uç ekstra daha kullandığını hatırlıyorum allahtan diğer yumurtalıkta az yumurta buyumustu onlara odaklandık. Sonra ben günü gelince yumurtanın biri 18 mm biri 16.5tu ikiside catlayabilir 10 gün düzenli deneyin demişti doktorumuz ve ignesi bu sefer yumurtaları büyüttüğümüz sağ taraftan göbekten vurdurdum. Ve hiç pes etmeden 10 gün düzenli denedik. Hiç umudum yoktu ben aşılama tüp falan deneriz diye düşünürken reglime 3 gün kala silik cizgi ile öğrendim ertesi gün tekrar yaptım çizgi koyulaşmıştı akşamına kan verdik ve beta 58 di :)) şuan 11+4 haftaligiz haftaya cinsiyeti ogrenicez gösterirse. Umudunuzu kaybetmeyin canlarım bende çok stres yapıp üzülmüştüm ama ne zaman olmayacak fikrine girdim o zaman oldu. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun bana da dua edin sağ Salim kucağıma alayım ❤️