sarilale123 anonimo netten bakın tek sayı olacak ama belli bir sayıda okunuyordu tam hatırlayamadım.allah kabul etsin inşallah
minikbirsurpriz anonimo çocuklarının okulu falan yoksa git bence Benim babam birşey yememeye baslayinca biz de suphelenmistik son ana kadar çok iyiydi hiç inananamdim son 2 dk bilinci gitmişti
valeriaa_ anonimo allah şifa versin ,çok üzüldüm ,allah hepinizin yardımcısı olsun . Önce bebeğinizi düşünün kendinize dikkat edin ,arkadaşların dediği gbi de bence gidip görün🥲 en azından keşkeleriniz olmaz inşallah sizi görünce toparlanır bi mucize olur 🙏
havvaa41 anonimo Allah sabır versin bende babamı 4. Evre akciğer kanserşnden kaybettim anlattıpınız durum biraz sekarete benziyor benim babamda son günlerde yemeden içmeden kesildi sonrada hep uyuyordu yoğun bakımda vefat etti 1 hafta kaldı orda yoğun bakıma girerse siz göremezsiniz ki büyğk ihtimalle girebilir yinede Allahtan umut kesilmez ama bencede gitmelisisiniz
anonimo havvaa41 saolun Allah razi olsun yola cikicam cok korkuyorum gec olcak diye Allah hepimize sabir versin
Selim_Alparslan anonimo Benimde dedem öyleydi ama ben gittim iyiki gitmişim gittikten sonra hemen öldü🥹
melisasak35 anonimo allahım acil şifalar versin benimde dedem son evre akciğer kanseriydi 1 ay önce öğrendik 1 ay sonra fenalaştı iyi iyi dediler yemek yiyor kendine geldi gelme dediler gidip görmedim hiç beklemediğimiz bianda haber geldi çok pişman oldum oyuzden sağken gidip ona şifa olmanızı öneririm sizi torunlarını görmek ona çok iyi gelecektir allahtan ümit kesilmez çaresiz hastalık yoktur herzaman böyle düşünün rabbim hamilelerin duasını kabul eder hepbirlik dua edelim allah acil şifasını versin rabbim size bağışlasın inşallah
anonimo melisasak35 Allah razi olsun gercekten oyle ben Allahtan hic umudumu kesmem hala iyi olacağını dusunuyorum duaniz icin tesekkur ederim ❤️
28nisan anonimo inşallah rabbim şifasını verir. Bende 8 ay önce dedemi kaybettim 4.evre akciğer kanserinden her gün konuşuyorduk ama doktor hastaneye almıyordu enfeksiyon riskinden dolayı bizi. Nolursa olsun gitmediğime o kadar pişman oldum ki. Şimdi bazı şeyleri telafi edemiyorum onun iyiliği içindi ama son kezde olsa elini tutsaydim keşke diyorum.. şu an hamileliğimin son haftası ve ben onun evine geldim orda kalıyorum manevi desteğini hissedebilmek için. Nolursa olsun yanında olun. Rabbim yardimiciniz olsun.
anonimo 28nisan amin Allah razi olsun basiniz saolsun rabbim herkese saglik versin cok zor gidiyorum ama nasil bilmiyorum