priencessgirlmom aslmoms inşallah inşallah 😂 5 mayısta nasipse bakalım doğum merak ve heyecan dorukta
Hatice_00 aslmoms oğlan anacı olur derler ikiside baba olmadan uyumuyor oğlum yedi aylık dün resmen eşimi beklemiş uyumak için her şeyi denedim uyutamadim eşim geldi on dkda uyuttu 🤣
1Ali Oğlumun tipide huyuda aynı babası 😂bana benzettiklerinde şaşırıyorum çünkü bebeklikleri birebir. Eşiminde sol kulağı hafif çıkıntılı oğlumda bu kadar kopyala yapıştır olurdu
nurbrn aslmoms 3 kızım var büyüğü aynı baba iknci kızımda benim kucuklugume benzer 3 bebeğim oda babası ve amcası karışık simidki karnımda belli değil oda muhtemelen baba yada tarafına benzer 😂
Bykessra aslmoms Kızm olacak günler kaldı doğuma göz renginin bana burnunun babasına benzemesini çok istiyorum amin 😂😂
Ebruas aslmoms ilk çocuğum parça parça toplama herkesten bir parça almış 2. Oğlum da birincinin kopyası 🙈
twobabymomm aslmoms bir kızım var babannesi ve babası 😂oğlumda kime benzer bilemiyorum artık o da bana benzese fena olmaz hani 😀