aslmoms Hep duymuşumdur ; Kız halayaaa, oğlan dayıyaaa💙🧡 Aynı babasıııı, aynı annesi 🧿 Evet hanımlar, Kaç bebeniz var ve bebeleriniz kime benziyor ?🤩 Etraftan en çok aldığınız “benziyor” yorumu nedir. 🥰
merve_tp aslmoms Benimki daha karnımda ama babasının yüz hatlarını alsın istiyorum. Kardeşimin fiziğine sahip olsun istiyorum. Amin🤪
damlasv aslmoms ilk oğlum olacak görünüş olarak bana benzesin çok isterim eşim sarışın ben esmerim doğumda şok yaşayacağız karşılıklı muhtemelen 😀
aslmoms Benim bir kızım var ve babasının kopyası Sadece mimikleri bana benzer ama herşeyiyle aynı babasıdır 🧡🧡 Babası doğursa bu kadar ona benzemez 😁😁
1_2_3_4 aslmoms benim kızım da babasının tam versiyonu biri erkek biri kız evde iki kişi var resmen 😂😂😂
Hatice_00 aslmoms oğlan anacı olur derler ikiside baba olmadan uyumuyor oğlum yedi aylık dün resmen eşimi beklemiş uyumak için her şeyi denedim uyutamadim eşim geldi on dkda uyuttu 🤣
priencessgirlmom aslmoms göz rengi hariç babasının kopyası 😃 oysa en çokta göz rengini alsın istemiştim 😂 eşim sarışın mavi gözlü ben de açık tenli kara kaş kara göz ama kızım babasının aynısı gözler koyu kahve sadece 😂