_Umayinannesi supermoms ben isimli yaptırdım inst da lambkinatalier diye. Müslin hepsi battaniye tulum şapka eldiven puset örtüsü takı yastığı 3 bin. çok kaliteli ve güvenilir site çok memnun kaldım
supermoms _Umayinannesi biraz pahalı geldi bana ben o kadarlık yaptırmam daha cüzi hem güzel hem uygun olursa daha iyi
mrvnr35 İnstagramda Theduubaby sayfasından yaptıracağım dantelli Müslin olcak inşaallah bu aralar isim rengine falan karar vermeye çalışıyorum sadece 10 lu hastane çıkışı hatıra kalsın diye 🥰
_Umayinannesi supermoms içinden istemediğinizi cıkartabılıyorsunuz ben böyle yaptırfığıöiçin 3 bin tuttu
mrvnr35 supermoms fiyat en son sorduğumda 10 parça hastane çıkışı + Müslin dantelli yastık da ekledim ben 3800 toplam
hd_d supermoms benim gorümcem hediye olarak yaptiriyo askm kendisi eltisi eltisinin gelini simdi de ben etrafimdaki herkes burdan yaptiriyo 699 tl fiyati falan cok uygun bide 11 parca
__k supermoms evet ama ayrı ayrı almak isteyince de yine ortalama bu fiyata denk geliyordu. O yüzden bu şekilde aldım.