supermoms Merhaba güzel anneler,bebeğime isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum.Siz neler aldınız hastane çıkışları için neler düşünüyorsunuz 🫶🫠 Sayfa önerilerinizi,aldığınız yerleri, foto varsa paylaşırsanız sevinirim fikir olsun annelerimize🫶
damlasv supermoms e bebeğin kendi sitesinden farklı bir satıcı satış yapıyor ordan isimli Aslanlı 10 lu takım yaptırdım yastığından battaniyesine hepsinde ismi yazıyor kalite olarakta memnun kaldım yıkadım ütüledim sorunu yok
beyzzsenturkkk supermoms su an yapılıyor 10 güne gelir lambkinatelier’den yaptırdım uzun zamandır takip ediyordum oldukça içime sindi önce chatten yazı stili desen nakış hepsini ayarladım sonra gönderdim böyle böyle istiyorum diye insallah gelinxe gösteririm
supermoms damlasv fiyat neydi çok uçuk fiyatlı olmasını istemiyorum uzun bir süre giyemicek ama anı kalsın🫠
aslmoms Terazi burcu kararsız bir varlık olarak 1 tane smokin aldım zıbın önce onu giydireceğim dedim😁Patron gibi gelsin dünyaya. Sonra vazgeçtim 2 tane baskı takım yaptırdım😁 Vazgeçtim müslin aldım bir takım vazgeçtim😁 Şimdi şu kenarı lacivert veya siyah olanlar var. Ondan planlıyorum. Vazgeçerim muhtemelen 😁😁
supermoms aslmoms Maşallah 🤩giy çıkar yapın aldıklarınızı içinizde kalmasın bari😊 foto var mı link veya
hd_d supermoms evet gayet kaliteli cevremdeki herkesin yaptrdigi yer ki benim de orda yapiyiliyo suan 11 parca li olandan yaptırıyorum 699 hic bisii simdiki fiyatlara bakilirsa cok memnun kaliyo siparis eden herkes
hd_d beautiful_ cok guzel canm benimki ordan yapiliyo suan gorumcem onun eltisi bi vok yakinim hep ordan yaptirdi inan
handekarahan İnstagramda ght_babyshop hesabından sipariş verdim bende yapılıyor henüz gelmedi 10 lu set, puset örtüsü ve yastık yaptırıyorum.
__k supermoms hobittu baby sayfasına yaptırdım ınstagramdan. Önce çizim vs şablon attı içime sinince iban paylaştı sonra ödemeyi yaptım. Bu çok hoşuma gitti diğer sayfalar böyle mi bilmiyorum salı günü akşam sipariş verdim perşembe elime ulaştı. Müslin kumaş ben memnun kaldım umarım kullanınca da aynı yorumu yaparım.