Almirolie Hadi biraz isim havuzu yapalım 🤍💙💖 Yorumlara en sevdiğiniz kız & erkek bebek isimlerini bırakır mısınız? 👶🏻 Hem fikir olsun hem de herkes faydalansın ✨ Belki de aradığımız o “isim” tam burada çıkar😍
yeliz1923 Almirolie Bana doktor büyük ihtimalle kız dedi afra Hüma düşündüm diğer isimler her yerde var 😊
yineeyeniden Almirolie iki isim sevmiyorum çocuklarda bana ağır geliyor söylerken yoruyor 😄 lina mina mira gibi isimler herkeste var Ben sare gülce gökçe alpaslan gökalp göktuğ hoşuma gidenler
Brrccu Üçüncü gebeliğim benim ilk kızımın adı Zeynep ikinci kızımın adı Efnan İpek şimdi oğlum olacak inşallah Barlas Ata koyacağım
leylaa684_ Daha cinsiyeti belli değil ama erkek olursa ibrahim aras ,kız olursa ya efnan sare ,yada lavin 🥰
MevaMomss Almirolie Kızım 4 buçuk yaşında Elvin Meva 💕 Oğlum olacak nasipse hala bir isim bulamadık 🤭
goncagul_44 Kızımın adı Aden Roza cinsiyet belli değil ama oğlum olursa Arden olacak ama ikinci isime karar vermedik henüz.
betlhsyinerva Almirolie 9 yaşında kızım Erva Nur, 5 yaşında oğlum Tuğra Alpaslan, 16 haftalık 3.gebeliğim kız büyük ihtimal dedi doktorumuz Asel Umay koycaz inşAllah 🌸