demirrleydi_ Herseydenbiktim günaydın 🌸 bizde ne olsun eşim hastaneye gidicek bende evi toplamaya başliycam oğlum bile evimize geldik diye çok huzurlu gülücük saçıyor etrafa 😂
sumeyye6506 Herseydenbiktim günaydin canım kolaylık ile çıkar dişleri minnakın inşallah ben çok çektim dişten ya bende evi toplamaya çalışıyorum 9+5 olduk biran önce zaman geçsin istiyorum artık sürekli stres yapıyorum
Herseydenbiktim sumeyye6506 Stres yapma hayatim, bu zamanlarında çok yüklenme kendine akışına bırak 💖 Güzelce doğumun olsun🫂
beautiful_ Herseydenbiktim öyle yapcam ama işte kalkıp iş bile yapamıyorum ki halsiz düşüyorum hemen 🥺
kurkmantosuzmadonna Herseydenbiktim sağ ol canım. Evet ya grip. 🤧 Havalar ısınsaydı kalmazdı belki bu kadar.
Herseydenbiktim kurkmantosuzmadonna Dikkat edin kendinize bitanem, yesilcay bal yada süt bal iyi gelir💖
eslem2121 Herseydenbiktim bizde bugün kardeşimle ehliyet için burdaki sürücü kursuyla konuşmaya gidecem 😍
Herseydenbiktim kumsalanne Aşko zayıflamam gerekiyor🥲 Kardio+ağırlık antremenlari birazda kas ama dimii