hd_d Herseydenbiktim yok askm ya vallahi cok rahatim herkes ǒlüp bitiyor aman şoyle gebelik aman boyle gebelik diye valllahi seytan kulagina kursun cok rahatim cani isteyince tekmeliyo istemeyince uyyor🤣🧿
asil15 Herseydenbiktim amin kuzum benim yarın ultrason cekilc3k askim bakalım inşallah birsey yokturdur
gkc990_ @Herseydenbiktim Günaydın Büyük kızımı okula gönderdim küçük kızımı dedesi gezmeye götürdü akşama anca gelirler çay yaptım kocamı bekliyorum kahvaltı için gelecek inş 😅 bugün ful egzersiz ve temizlık yapacağım yarın kontrolum var 39+4 haftalığım 3 cm açılma var bebek kanala girmemiş tüm tuşlara basıyorum bugün akşama kadar
Herseydenbiktim gkc990_ ooo çok iyiii🐣 Egzersiz olarak youtubeden aciyordum yapıyordum askim ördek yürüyüşünü tavsiye ederim, sumo squatta ise yarar. Çok güzel doğumun olsun hayatimm🐣🐣
beautiful_ Herseydenbiktim Günaydın bebitomm ❤️ Bugün buradaa hâlâ kar var kaynanamın evindeyim işleri yapıcam sonra kendi evimde işlerim onları halledip bir öğlen arası oğluma duş aldırmayı düşünüyorum… Sonra eşimin isteği ile ona kurabiye yapıcam 😂
saziment Herseydenbiktim günaydın bacımm kolay gelsin bende çamaşırlarla uğraşıyorum yemekte yapacağım bugünlük planım böyle 😘😘
Meral_63 Herseydenbiktim kaç aylık bacım Benim kızda dis etleri ucu şişmiş salya akıyor ağızdan mama içmiyor
Herseydenbiktim Meral_63 Bu hafta 7 aylık olacağız aşkım, eli kulağında çıkar bence bu hafta içinde, icmiyorsa pek zorlama ben içmeyince uyku arasında veriyorum valla ac kalmasından iyidir
Herseydenbiktim Meral_63 Mecbur aşkım, biraz daha alistiklari zaman yerler zaten üzülme. Normal bu donemlerde💖🙏🏻