ozlemozdemir09 Hanımlar adetime 3 gün kala testte silik çizgi çıkmıştı, bugün ise adetime 2 gün var. Sol kasigim sızı şeklinde ağrımaya ve bu agri ayağıma vuruyor ne yapmam lazım ya
icran ozlemozdemir09 ayağının altına yastık vs koy askm dinlenmeye çalış çok ağrın varsa alerjin yoksa parol alabilirsin gebeligede zararı yok
ozlemozdemir09 icran ya parol aklıma gelmemişti canım ama böyle nasıl ağrı biliyor musun ayağımı içinden sanki sızı var böyle o sızı sol rahmimden aşağı doğru gidiyor
ozlemozdemir09 icran bugün hiç dinlenmedim canım inanır mısın akşama kadar ayaktaydım yarın dinleneceğim
ozlemozdemir09 ozlemozdemir09 âdetim bugündü hanimlar, henuz gelen giden yok ek ilave olarak gogus sizlamasi, rahimde çekilmeler Ve ara ara olsa sol kasık ağrisi
kayraninannesiiii ozlemozdemir09 benimde adete 4gün var ama 3gündürde Kasıklarım belim çok agırıyor adet olacakmış gibi hissediyorum ama göğüs hassasiyeti olmayınca da çok umutlanmakta istemiyorum sanki kasıklarımda bi çekilme doluluk hissi var
Superisibeyza ozlemozdemir09 kadın doğuma görün canım aynı benim de solda öyle ağrım oldu hamile kaldığım ay aynı anda da kist yapmıs sol yumurtalık bebekle beraber böyle sürprizler de çıkabiliyor yanında eşantiyon gibi
znnnr ozlemozdemir09 teste negatif gösteriyor PDF indirip bi bakabilir misin ? yukarda PDF Türkçe var onu indir bide ordan bak .. bide gecikme var mıydı