AYsegulusal Ekşi acı tuzlu yiyorum hep tatlı yi görmeye bile tahammülü yok bazen çikolata oğlum geliyor Allahım izni ile 🙏
23Zumra Ayesray ben tam tersi tatli cok yedim ve hala pyle birtek canim tursu suyu istedi 1 2 kere kizim.olucak
Tugbasss Ayesray yok hiç öyle değil valla sanırım o eskidenmiş ben tatlı ağzıma koyamadım resmen turşu ile besleniyorum ve oğluşum geliyor 😍
Sevvaldal Ayesray 16. haftadayım hala ekşi yiyorum. Hele ilk haftalar tatlı görünce bile midem bulanıyordu. Oğlum olacak Allah izin verirse🙏💙🧿👼
Betlab Ayesray hic eksi cekmedi(normalde de tuzlu ve eksi daha cok severim). Basindan beri canim tatli cekti😅. Hatta cok sevmedigim halde ilk ev baklavasi aserdim, herkes erkek dedi. Kizim olacak nasipse 38 haftaligim😊
Beyazlale Canim benim tatlidan midem bulaniyordu aklima geldikce bile surekli baharatlı ve tuzku seyler yedim cinsiyetimiz erkek
Deniizzz Ayesray hep tatlı yiyorum 22 haftalığız abartılı tatlı yiyorum sürekli canım şerbetli birşeyler istiyor
Diamondbaby Benimde oğlum olacak kısmetse ama bu aya kadar (20.haftadayız) cnm ekşiden başka birşey çekmiyordu, o tatlı seven ben yerine turşu canavarı gelmişti resmen ama şuanda cnm tatlı istiyor ve ekşiyi o kadar çok da aramıyorum 🤷♀️☺️
Beyazlale Diamondbaby bende ayni seyi yasadim sanirim erkeklerde boyle oluyor ilk aylarda hic yiyemedim tatli aka onceden asiri duskundum suan 14. Haftamdayim yeni yeni yemeye basladim tatli 😂
Yagmurerol Ayesray bence bu durumun kiz erkek alakasi yok ama ben hayatimda yemedigim kadar ekşi yedim kizim olcak💓
Busramnida Ayesray Benim de sürekli canım ekşi istiyor sürekli limon yiyorum ama oğlum olucak nasipse 😍😂 Bu işler ekşiye tatlıya bakmıyor nefis işleri yani 😋 batıl inanç onlar canım Rabbim neyi nasip eylerse o 🥰